Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениедобро утробоба с този гап взе да дава резки къси индикации
дневна цел 1.2760 още днес изглеждавсе по вероятна , ключова стоиност към момента 1.2883
бях ги изключил като възможност но гапа променя нещата
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Добро утро,гвардейци!
Брррррр,как беше-студ на кутийки,глад на филийки.Тука гледам и разни прелетни птици-юрдеци се навъдиха,само и само да дразнят старшията.
За Е/Д си е редно или да я прави тая корекция като хората докъм 1.36 поне,или да си хваща пътя за 2765-тест на трендовата линия на дневна отгоре и сетне пак нагоре.
Днешната страгегия ми е:
кана червено вино,два суджука,климата на фул,следобедна дрямка и свинско със зеле за вечеря.
По-сериозно-чакаме да си напълни гапа и оттам се ослушваме кат гърмяни зайци за новини от подлите маляки и се мятаме на трена.Успешен ден,гвардейци!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеСменям,но когато кажеш какво си изпроцедирал
Първо запълване на ГАПа !!!
Рейдж по текущи 1,29-1.3030
Всичко това ще е вероятност,
ако нема некоя тъпа изцепка
с гръците или некоя рейтингова
Пазара ще чака умните мин-фин !!!
СМЕНЯЙ АВТАРА,
че не ми се говори с ПАТКАЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЖелевият
Там заради ЧЕРНОПРАС си изтървах
нервите и Желев ми даде 7 дена БАНН
и загубих интерес,,,,,,,,,,
Сменяй АВАТАРА че дразниш !!!!!!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЖИУОТНО ....че и шава
ама требе у другата кочинка да идеш че видиш
Процедира ли вече,ще го бъде ли пълнежаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар