If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тва със ските, нещо остаряхме. Никога не съм бил скиор, но съм се хлъзгал. Не се бях качвал много време. Преди 2 години се пуснах по туристическата на Пампорино и на финала бях със схванати нозе от страх да не падна А инак дечурлигата са друго нещо. Принципно, аз си седя на Студенец и си фиркам нещо си, а малкият си кара и аз само отчитам минаванията покрай мен. По едно време - никакъв го няма. Чакам, чакам - пак го няма. По едно време поглаждам към Стената - и едно се търкаля, става догонва си ските и пак се търкаля. Гледах, гледах и видях че е мойто)) Никакъв страх нямат. Аз само като погледна надолу и ми се завива свят
То някои да е чул ШЕБЕК
кът е паднал кокъл да е счупил
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Ех, не е яко, като те финтират за няколко пипса. Струва ми се, че това беше спадът, но ако се окаже фейк, отиваме на по- ниски цели (под 3050?!?!???)...
За момента местя ордерът на 3106 и ще поглеждам чат-пат.
* Основните акценти на последната седмица за януари и първата за месец февруари са следните:
* Днес започва срещата на европейските лидери в Брюксел, на която се очаква да бъде приет пакта за фискална стабилност в Еврозоната.
* Продължават преговорите с частните облигационери на Гърция. пазарните очаквания са за ностигане на сделка до края на седмицата.
* Продължават преговорите между правителството на Гърция, "тройката" и МВФ. мисията се очаква да остане в Атина до петък.
* През седмицата ще се проведат тежки аукциони на Италия в понеделник и в четвъртък на Франция и Испания.
* В четвъртък е индексът на бизнес климата на САЩ в промишлеността.
* В петък са данните за заетостта и безработицата на САЩ.
ЯЯЯЯ виж колко борчета има таз седмица
А да Ви кажа снощи скибах Ебльо по телевизията да слиза от някаква лимузина и да щъка напред назад с някаква папка в ръка .
Да не продава Еблювката на ЕЦБ
Много добре си напаравил, че оставяш децата да карат това е спорт - здраве, чист въздух, природа и еуфория малко са нещата които ти доставят това.
И аз не съм първа младост, но тук възрастта не е от голямо значение, преди месец гледах един грък над 70-те с учител се учеше...
Тва със ските, нещо остаряхме. Никога не съм бил скиор, но съм се хлъзгал. Не се бях качвал много време. Преди 2 години се пуснах по туристическата на Пампорино и на финала бях със схванати нозе от страх да не падна А инак дечурлигата са друго нещо. Принципно, аз си седя на Студенец и си фиркам нещо си, а малкият си кара и аз само отчитам минаванията покрай мен. По едно време - никакъв го няма. Чакам, чакам - пак го няма. По едно време поглаждам към Стената - и едно се търкаля, става догонва си ските и пак се търкаля. Гледах, гледах и видях че е мойто)) Никакъв страх нямат. Аз само като погледна надолу и ми се завива свят
Ха-ха борчетата са далече, а и 100 годишни май не останаха.
Явно не си изпитвал това чувство да набереш скорост със ски, равнява се на това да удариш 200-300 пипона..
Аз за сега съм доволен, че сложих ските
До сега не съм се спускал по пистата "Алберто Томба" в Банско, ако знаете къв наклон е свят ти се завива, искам спускането тук да е такова 200 пипона.
Най гадно е кат набереш скорост и да се лашнеш в някой 100 годишен бор
Бягайте борчета ,че идват скиорчета!
До сега не съм се спускал по пистата "Алберто Томба" в Банско, ако знаете къв наклон е свят ти се завива, искам спускането тук да е такова 200 пипона.
Ни съ разбуквайте излишно !!!!
Ни съ знаи знаи ли сЪ
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар