If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колега точно в момента е на кръстопът 3230/3250 ние слезем ли под 3200 знаеш ли кога ще видим 3300++ /няма да е скоро/ моето мнение за къси е долу от 3180 и то пак в зависимост как ще се държи цената...........
Кви маймунчета бря Той вече голям. Утре му давам кинти излизанката да бъде почерпка от него и това е По обективни причини не мога да му организирам яко парти както всяка година, но живи и здрави - Догодина
Вие МАМУНите от 10-на годишни
ли ги пускате свободно да пиянстват
по кръчмите???
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Аз гледам на нещата дългосрочно
седмица месец два
Успех желая
Виж ся,,,,,,,,,,,,,,,
Може и целта да е там дето казваш,
обаче може и да е към 1,37777
обаче всичко това зависи от много
по краткосрочни фундаментални сили
свързани с гръците, портокалите и т.н.
Затова сигнал на 5 минутна и филтразия
на 15 минутна, а големите само за инфо.
По лесно и по-доходно е така !!!
Успех
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Абе да ти кажа и аз се замислям за дълго!
Макар, че днес мисля само да гледам отсега нататък.
Ако ще е дълга, да е поне от 3215/20, а защо не и по- долу?
Има доста време, докато тръгне нагоре, ако ще е нагоре днес. Възходящият сценарий допуска нов връх със затваряне на него, но това значи да потеглим към 17 и на клоуза да доразпори преди корекция.
Нещо ме изморяват тези контри. Кат се замисля освен Пазаря, всичко друго казва селл. От друга страна 180 точки са си 180 точки у Дакситу, че се чудя дъл да не си ги зема Кво ще кажете, има ли път надоле
Нещо ме изморяват тези контри. Кат се замисля освен Пазаря, всичко друго казва селл. От друга страна 180 точки са си 180 точки у Дакситу, че се чудя дъл да не си ги зема Кво ще кажете, има ли път надоле
Toва ли показва????
Нямах идея
Виж сега,,,,,всеки едно и също
гледа, а различно вижда
За мен лично системата ми дава
вход на 5 минутна с допълнителен
филтър на 15 минутна и на 1 час
Интрадей му казват
Аз гледам на нещата дългосрочно
седмица месец два
Успех желая
Идеята да купувам/продавам с бай/сел стопове не ми е любима, затова ще бъда оптимист - сел лимит 3310. Според развитието ще прецизирам ордера и ако се задейства, ще му сложа стоп според волата.
Надолу имам идея и за селстоп, но той ще е на по- голям период и няма нужда от ордер. В случай че се стигне до негативния сценарий, няма да е за 10-20-30 пипса пазарлъка.
Кви маймунчета бря Той вече голям. Утре му давам кинти излизанката да бъде почерпка от него и това е По обективни причини не мога да му организирам яко парти както всяка година, но живи и здрави - Догодина
Кво става пичове, до къде го добутахте? Тръгнах с отлично настроение. Даже баничарката излезе без да се налага да копам. Стигнах на работа и бюрокрацийката българска ми еба мамата. Утепа всичко детско в мен. Една мила женица в информационния център на НАП го отнесе. Едва не се разплака горката и каза че не е виновна за недомислиците в изискванията към подритвания български бизнесмен
Тва късо няма ли да става наистина късо
Коментар