Първоначално изпратено от greedforsuccess
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеИнтерактив - кеф ти акции, кеф ти фючери, кеф ти форекс... Бъкето само за дългосрочно, за дейтрейд нещо по- гъвкаво трябва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеРеде не ща форекс бре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН що точно в регулиран щатски брокер ????
Питам съвсем сериозно !!!!
Щото много ХОРА твърдят, че щатските
както и руските брокери са дърво
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеИ с по-малко ставаЗависи колко искаш и можеш да печелиш и как печелиш.
Иначе като цяло си прав
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз не оплювам БГ бъкет. Просто никога не бих ползвал такъв за сериозна търговия. За мен сериозна търговия е мин 25К в регулиран щатски брокер.
Питам съвсем сериозно !!!!
Щото много ХОРА твърдят, че щатските
както и руските брокери са дървоЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе казвам, щот ще ми се смеетеЧуждестранен бъкет, който неведнъж е оплюван тук, и от който не знам даже дали ще мога да си дръпна мангизите
Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАз не оплювам БГ бъкет. Просто никога не бих ползвал такъв за сериозна търговия. За мен сериозна търговия е мин 25К в регулиран щатски брокер.Зависи колко искаш и можеш да печелиш и как печелиш.
Иначе като цяло си правТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от damiany Разгледай мнениеЩот гоцето ни направи голям шлем :
добавиш към него
гея, манафа и цар плъх
и ще ти се изясни
ситуацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЩо да се смеем?
Всеки прави каквото си иска!
Аз от БГ Бъкета ми съм вадил няколко пъти!
На мен пък ми е чудно що опюват толкова Българските Бъкети-стараят се хората!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКак сте ДЪЛГУЧИ??? РАЗКОЛЕБАХТЕ ЛИ СЕ ??от 07.02. ама взеха да ми се лъзгат ръцете
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе казвам, щот ще ми се смеетеЧуждестранен бъкет, който неведнъж е оплюван тук, и от който не знам даже дали ще мога да си дръпна мангизите
Всеки прави каквото си иска!
Аз от БГ Бъкета ми съм вадил няколко пъти!
На мен пък ми е чудно що опюват толкова Българските Бъкети-стараят се хората!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар