IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И все пак да не си оставяме късите на произвола на съдбата стоп сега на 3113

Last edited by ingivo1; 16.02.2012, 07:38.
    Анализи EUR/USD

Коментар

• Като чета с каква увереност нЕкои другари чертаят графиките на валутните курсове за напред и си казвам:,,Благодаря ти,Господи,че са решили да бъдат в една компания с нас тука,а не си пият питието с Бай Сорос примерно"
      Голдманите закривали дългите си позиции в Е/Д от 1.29 с цел 1.38.Слух се носи от уста на уста,че Гърция възможно да бъде откъсната садистично от биберона,дето го цица от трийсе и кусур години.
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Поредното късо в раницата от 1.3110
        Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Днес властите в Сирия обявиха, че на 26-ти този месец ще се проведе референдум в страната за изобр на нова конституция... Няма да има никакви военни интервенции! Просто брилянтен ход, при който ще се види че тъй наречените въстаници са шепа чужди наемници, които палят гуми за да симулират грандиозни боеве със правителствените сили.
          това е така, но боят е неизбежен верваи ми МАСТЪРЕ ,верваи ми за референдум забрави
          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
            Аз пък си помислих че след оплакването на герминфин че няма нищо черно на бяло от гъпчулята, са му дали нещо черно на бяло

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
              +1024
              Странниче де четеш новините????
              у фокуса изкочи

http://www.focus-news.net/?id=n1621433
              http://www.focus-news.net/?id=n1621434
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Къси и евро долар за около 50 пипса.

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                  Обем, има го в сяка платформа..Повече обем= повече активност.
                  досетих се погледнах в моята и имаше разминаване в цифрите което е нормално но все пак реших да попитам
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                    как стигна до това инфо?
                    Обем, има го в сяка платформа..Повече обем= повече активност.

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                      Някой яко шорти долар йен на 1 часовия бар се въртят 7000 контракта.
                      как стигна до това инфо?
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara
                        Govoria bg ama bashtami drug inemoje dago pisha
                        Аз съм ОК, но модовете ще продължат да те трият

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Пич трият те щото пишеш на маймуница. За мен също не е приятно да те чета така
                          я верно са ги изтрили свише, явно божията ръка е тук и дебне
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Някой яко шорти долар йен на 1 часовия бар се въртят 7000 контракта.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara
                              Ako gledame eliat valni moje da probvame dalag sega s stop 30 52 i ako probie kas sas stop 31 .35 as na valni neviarvam mislia 4e podgovia triagalnik ,davidim dase oslushame i ako niama vlak da preminem
                              Пич трият те щото пишеш на маймуница. За мен също не е приятно да те чета така

Коментар

• Голям каламбур прайте, не сварвам да ви чета. Котак, мноо ли ти е трудно да джаснеш неква кирилица

Коментар

Working...
                                X