If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Като чета с каква увереност нЕкои другари чертаят графиките на валутните курсове за напред и си казвам:,,Благодаря ти,Господи,че са решили да бъдат в една компания с нас тука,а не си пият питието с Бай Сорос примерно"
Голдманите закривали дългите си позиции в Е/Д от 1.29 с цел 1.38.Слух се носи от уста на уста,че Гърция възможно да бъде откъсната садистично от биберона,дето го цица от трийсе и кусур години.
Днес властите в Сирия обявиха, че на 26-ти този месец ще се проведе референдум в страната за изобр на нова конституция... Няма да има никакви военни интервенции! Просто брилянтен ход, при който ще се види че тъй наречените въстаници са шепа чужди наемници, които палят гуми за да симулират грандиозни боеве със правителствените сили.
това е така, но боят е неизбежен верваи ми МАСТЪРЕ ,верваи ми за референдум забрави
Ako gledame eliat valni moje da probvame dalag sega s stop 30 52 i ako probie kas sas stop 31 .35 as na valni neviarvam mislia 4e podgovia triagalnik ,davidim dase oslushame i ako niama vlak da preminem
Пич трият те щото пишеш на маймуница. За мен също не е приятно да те чета така
Коментар