Първоначално изпратено от ingivo1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДобрю ютро!
Днеска е петък,плюс това ще е чопи пазарят,мисля да не участвам.Но може да се изкара некой пипс между 3120 и 3000.Странник,я фърли боба и виж към 10.45 ч. кво показва,че тогава имам прозорец между две срещи.
Успешен Ден на майстора на всички!Last edited by strannik; 16.03.2012, 10:12.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Ако има още някой да е сънен -следва събуждане за да вижда КУРса по добре
http://www.youtube.com/watch?v=Y4f-8hpinoA
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениедобро утро., в 7.55 започва изкачване до 3129.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеДобро ви утро!
Двама бг министри подали оставки,като фактор на евростабилитета това ще окаже пагубно влияние и еврото ще бъде подложено на панически разпродажбимолим?айде нема нужда
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениеайде едно дълго оттука за 31.20 . тука съм си сипал един червен коктейл и си смучкам по нощному ама компания няма гледаммолим?айде нема нужда
Коментар
-
Сополов служител на бат Седефчо???
и аз да имам нужда от неговата помощ???
в какви филми си се вкарал, бре 4уек ???
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеТи нали си от Варна . Намери Сополов - той ще ти помогне като бивш служител на бат Седефчо ги разбира много нещата .Last edited by 4ubaka; 16.03.2012, 01:12.
Коментар
Коментар