IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мухаха!Ставайте,бре, сънльовци,нали ви казах да се ослушвате в 14.30!
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Стараиа се....а май познах за далгите сега ниво 31.30 сапротива
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
        Е тоя BGвсе го бъркам....ужасен сам ,моля!
        ето виж като се напушиш как правилно пишеш
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Е тоя BGвсе го бъркам....ужасен сам ,моля!

Коментар

• Всепак е патак....едно питие може,о6те 5 часа и свършва една добра седмица.....петак и сабота яката парти...а eur дали щтеима ме боли гъзъ щте има друго

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Ами не знам... пичагата също много се гордееше, че едно време дошъл от село, а сега, видиш ли, той и жена му карали БМВ
              Щом така хортува
              значи накупили са доларчета !!!
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Ами не знам... пичагата също много се гордееше, че едно време дошъл от село, а сега, видиш ли, той и жена му карали БМВ
                Аааа,не съм бил аз-аз още съм у село и карам Фолксваген бръмбар-83-та година.
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                  А,бе,с тебе ли се напихме снощи?!??Днеска цял ден си мисля кой беше тоз с каубойската шапка.
                  Custodite sortem vestram

Коментар

Снощи си полафих с един пиян до козирката фонд менажер. Той беше убеден, че еврото ще изчезне, и говореше с голяма мъка за еврозоната. Също разбрах, че Чичо Сам е най-големият според него. Не знам до колко има полза от тази информация, но споделям.
                    А,бе,с тебе ли се напихме снощи?!??Днеска цял ден си мисля кой беше тоз с каубойската шапка.
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Снощи си полафих с един пиян до козирката фонд менажер. Той беше убеден, че еврото ще изчезне, и говореше с голяма мъка за еврозоната. Също разбрах, че Чичо Сам е най-големият според него. Не знам до колко има полза от тази информация, но споделям.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнение
                        ами йената диша.кво си се лепнал за тоя долар.никакво спане
                        погледни aud/jpy cad/jpy
                        Погледнах ги-и там долар?!Сега какво да правя?
                        Гущерът си ми е любимец на мене,Хаусе,още помня как преди трийсетина и кусур години//не спах цяла нощ,защото на другия ден щях да купя първите си 10 долара за 32 леваЕех,как им се радвах,с какъв трепет ги въртях в ръцете си.Американската мечта беше в ръцете ми

Котур,опъни още 3-4 пъти от наргилето,чак и аз взех да ти разбирам.
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Да послушах те за наргелето и ако циал ден остане между нива1.31 и 1.30.40 има даго обескостиавам.....ебати петачниат подарак!

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Не сам казал,це не сам грък и не сам пенсионер.

Странник,хубава работа сега-все едно навремето Нострадамус да е вдигнал рамене и да е казал:
                            -Сори,ма ми го няма перото!
                            И кво-заличен от историята,забравен от поколенията.Стегни се малко!

П.П.Що млъкнахте всичките,бре???Да не легнахте да дремете.Последно време има мнения и сигнали на граждани,че доларът повече не искал да е донорът в кери-трейдот:

http://www.bloomberg.com/quote/USGG10YR:IND/chart/
                            ами йената диша.кво си се лепнал за тоя долар.никакво спане
                            погледни aud/jpy cad/jpy
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнение
                              ти да не одъртя бе
                              кви са тез придремвания.нито сме гърци нито пенсионери
                              Не сам казал,це не сам грък и не сам пенсионер.

Странник,хубава работа сега-все едно навремето Нострадамус да е вдигнал рамене и да е казал:
                              -Сори,ма ми го няма перото!
                              И кво-заличен от историята,забравен от поколенията.Стегни се малко!

П.П.Що млъкнахте всичките,бре???Да не легнахте да дремете.Последно време има мнения и сигнали на граждани,че доларът повече не искал да е донорът в кери-трейдот:

http://www.bloomberg.com/quote/USGG10YR:IND/chart/
                              Last edited by Пенчев; 16.03.2012, 14:03.
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Ще има ли 1,30111 скоро?????
                                Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Working...
                                X