Мухаха!Ставайте,бре, сънльовци,нали ви казах да се ослушвате в 14.30!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЕ тоя BGвсе го бъркам....ужасен сам ,моля!Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАми не знам... пичагата също много се гордееше, че едно време дошъл от село, а сега, видиш ли, той и жена му карали БМВ
значи накупили са доларчета !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеАми не знам... пичагата също много се гордееше, че едно време дошъл от село, а сега, видиш ли, той и жена му карали БМВФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеА,бе,с тебе ли се напихме снощи?!??Днеска цял ден си мисля кой беше тоз с каубойската шапка.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеСнощи си полафих с един пиян до козирката фонд менажер. Той беше убеден, че еврото ще изчезне, и говореше с голяма мъка за еврозоната. Също разбрах, че Чичо Сам е най-големият според него. Не знам до колко има полза от тази информация, но споделям.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнениеами йената диша.кво си се лепнал за тоя долар.никакво спане
погледни aud/jpy cad/jpy
Гущерът си ми е любимец на мене,Хаусе,още помня как преди трийсетина и кусур години//не спах цяла нощ,защото на другия ден щях да купя първите си 10 долара за 32 леваЕех,как им се радвах,с какъв трепет ги въртях в ръцете си.Американската мечта беше в ръцете ми
Котур,опъни още 3-4 пъти от наргилето,чак и аз взех да ти разбирам.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеНе сам казал,це не сам грък и не сам пенсионер.
Странник,хубава работа сега-все едно навремето Нострадамус да е вдигнал рамене и да е казал:
-Сори,ма ми го няма перото!
И кво-заличен от историята,забравен от поколенията.Стегни се малко!
П.П.Що млъкнахте всичките,бре???Да не легнахте да дремете.Последно време има мнения и сигнали на граждани,че доларът повече не искал да е донорът в кери-трейдот:
http://www.bloomberg.com/quote/USGG10YR:IND/chart/
погледни aud/jpy cad/jpyИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д-р Хаус Разгледай мнениети да не одъртя бе
кви са тез придремвания.нито сме гърци нито пенсионери
Странник,хубава работа сега-все едно навремето Нострадамус да е вдигнал рамене и да е казал:
-Сори,ма ми го няма перото!
И кво-заличен от историята,забравен от поколенията.Стегни се малко!
П.П.Що млъкнахте всичките,бре???Да не легнахте да дремете.Последно време има мнения и сигнали на граждани,че доларът повече не искал да е донорът в кери-трейдот:
http://www.bloomberg.com/quote/USGG10YR:IND/chart/Last edited by Пенчев; 16.03.2012, 14:03.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
Коментар