Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗЛОТО и платината пътуват към паритето
Само да не закъсат по пътя, че и аз барабар с тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЖАЛКО
Докато не станат 1000% не си заслужават
пп. То тез 1000% са малко като букмейкърска история демек Гърция ще фалира не 100% а 1000%Last edited by ТАТО; 02.03.2012, 17:58.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениене са още ТАТОвото днеска стигнали 988%
Докато не станат 1000% не си заслужаватЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДе е ТАТО да каже дали доходността
на маляшките ДКЦ-та минаха 1000-та % ??????Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениенякои от техничарите може ли да каже че до днешното дъно изпълняваше цел на 4часа графика ,а сега ще търси цел на 15 мин, която според мен е около нивата 3300има ли такова нещо
защото ако това не е така , надолу много предстои
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от volatilnia Разгледай мнениебавно и мъчително е това падане , я едно бързо дълго за 33. усещам го че сме за нагоре . търгувам по новините на БТВ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСедим си и си мислим,,,,,,
Май преди 1,3160 всяка надежда оставете,,,,,,,,,,,,,,,,,,
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
А бе де е ПенчевТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
ТАТО ви е много доволен щот се изпълни че и преизпълни таргета на двойния връхсега си мисля че е наред веке най накрая да се запълни ГАПА от 20.02 който така си остана незапълнен
пп. ГАПА ще се затвори на 3155Last edited by ТАТО; 02.03.2012, 14:43.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
BRUSSELS (Dow Jones)--Spain's Prime Minister Mariano Rajoy said Friday his government has raised the budget deficit target for this year to 5.8% of gross domestic product, in what he called a "sovereign" decision that may rile up European Union partners.
The new estimate contrasts with the 4.4%-of-GDP target set by Spain's previous left-of-center government, in office until December. However, Rajoy also reiterated Friday Spain remains committed to lower the deficit to 3% of GDP next year, as previously anticipated--a likely concession to make Spain's move more palatable to the European Commission.
П.П. Испанците продължават да ядат кИфтета.... и еврото си го отнася.Last edited by anon6706; 02.03.2012, 14:25.
Коментар
-
Това сами позициите и настроенията за днес, пък да видим[/QUOTE]
Да, да, а неизбежното 1,3540- 1,3560......пак избяга, Петка не ни занимавай с прогнозите си, ама ако някой иска да печели, може да те ползва наобратно де.....пак е нещо................Last edited by X_Y; 02.03.2012, 14:24.
Коментар
Коментар