Ето какво ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
S&P500 и вълни на Елиът
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от trader1 Разгледай мнениеВ основни линии и аз чакам спад, макар за сега да мисля че има още малко покачване първо - може би до около 127.8 или 129.3.
Коментар
-
интересна тема и информация-благодаря!
Аз съм в къси от доста време при s&p500,та и аз съм на мнение,че трябва да усреднявам около моментните нива -1260-1268.
Моята дългосрочна прогноза съвпада с вашата,затова си кютам и чакам.
Ще се радвам да виждам и новите ви предложения!
Успех!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trueseeker Разгледай мнениеНее, ние си го правим, ъпдейтваме го всеки ден към 14:30 наше време, а по-дългосрочния анализ излиза веднъж седмично. Това е МТ4 от Адмирал Маркетс и 2-3 индикатора, които намирам за полезни (Volatility Squeeze + Momentum е този долу, а синьо-червените барове ги прави ТТМ Trend)
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.Gekko Разгледай мнениеАмериканските индекси следващите месеци, ще са зависими според мен от EUR/USD.
Интересното към момента е, че въпреки доброто поскъване на Долара виждаме такова добро и при индексите, което ако продължи - Долара да поскъпва, малко ме съмнява дали няма да натежи и на индексите
http://www.megaupload.com/?d=P0HOQH4T
Коментар
-
Първоначално изпратено от buluser Разгледай мнениеЗапазвам си правото да съм скиптичен...
... така оформен анализа на pdf от някъде го вземате наготово или програма която ползвате ви го генерира?
Коментар
-
Американските индекси следващите месеци, ще са зависими според мен от EUR/USD.
Интересното към момента е, че въпреки доброто поскъване на Долара виждаме такова добро и при индексите, което ако продължи - Долара да поскъпва, малко ме съмнява дали няма да натежи и на индекситеThere are three ways to make a living in this business: be first, be smarter, or cheat
Коментар
-
S&P500 и вълни на Елиът
Здравейте,
за всички запознати или интересуващи се от вълни на Елиът (по-скоро метода на Глен Нийли) - ето един краткосрочен анализ на 30мин графика на SP500, заедно с примерно отиграване, да видим как ще се развие. С един приятел бая се задълбахме и мислим да пускаме тук редовно идейки и графики с най-вероятния сценарий в действие за близките няколко дни.
Въпроси, коментари и/или корекции са съвсем добре дошли.
http://www.megaupload.com/?d=TPM4PWB2Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар