АЗ ОТ КОГАТО СКАЛПИРАМ С ДЮКА СКОПИ СЕ РОДИХ! ПРАВЕТЕ СИ СМЕТКАТА ВИЕ!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вярвате ли че българските Форекс-посредници имат полза от вашите печалби?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнениеИнтересно тогава как хоре отиват и депозират хиляди левове във фирми, които имат интерес от техния провал В истинския бизнес всеки има интерес партньора му да преуспява, за да има работа(печалба) и за него.
2. Ти не си им никакъв партньор, ти си клиент!
3. Те са едни обикновени доставчици на адреналин. По евтино за теб ще да е да скачаш с бънджи.
йоска...
Истинският и реален пазар е там откъдето ти идват котировките за бъкет шопа ти!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнение
Прехвърлят ли поръчките ви на реалния пазар, както твърдят така упорито?
понеже не знам и за това питам , за да мога да си дам отговора в анкетата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr. Dick Разгледай мнениеБъкет шопове ли са българските форекс-брокери според вас?
Прехвърлят ли поръчките ви на реалния пазар, както твърдят така упорито?молим?айде нема нужда
Коментар
-
Вярвате ли че българските Форекс-посредници имат полза от вашите печалби?
Бъкет шопове ли са българските форекс-брокери според вас?
Прехвърлят ли поръчките ви на реалния пазар, както твърдят така упорито?60Не разбира се, те играят срещу трейдърите43.33%26Да разбира се, те са само посредници16.67%10Не съм достатъчно запознат/а, но най-вероятно са срещу трейдърите25.00%15Не съм достатъчно запознат/а, но най-вероятно са коректни посредници15.00%9Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар