IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко инфо

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То не е и пазар де. Дадоха добър съвет за masterforex-v.org - ама е на руски...

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф
      ще го напиша с големи букви за да е по ясно ПОСЛЕДНОТО КОЕТО МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ В ТОЗИ ФОРУМ Е ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ..тук сме събрали само да си чешем езиците и да си мерим пи..ките с извинение така че някъде другаде потърси отговори на въпросите които те интересуват.....
      Тук съм 100% съгласен

На темата: Всеки си има различни начини на търговия, като никой не може да каже че неговия е правилния (специално във форекса няма такъв случай като "100% успешен" - важно е като теглиш чертата да си на +). Дори най-заклетите "техничари" ползват и фундаментален анализ.....има такива, които ще ти кажат че фундаменталния е за основна посока на движение а техническия е за нива на вход / изход, което не е съвсем грешно. Както ти казаха колегите - порови се в информацията (има толкова много из нета), може по между другото и някой курс да минеш (не че ще има кой знае колко голяма полза, ама може да видиш другите какво мислят по "дилемата" ти)

Коментар

• di_popova

Най добрия вариант е да избенеш и двата вида анализ и да наблегнеш на риска и да се научиш да боравиш с него.Другата търговия базирана на технически или футдаментален анализ е като да гледаш котировките и да се пробваш да ги хипнотизираш , без да си изработиш тактика на боравене с риска да се занимаваш и с технически и с фундаментален анализ е губене на време плюс пари.
        D.Y.F-091066

Коментар

• Re: Малко инфо

Първоначално изпратено от kaloian
          Първоначално изпратено от di_popova
          Здравейте момчета
          Случайно попаднах на този форум и бих искала да ви помоля за малко информация. Отскоро се интересувам от валутна търговия. Бързо разбрах, че има два вида анализи на пазара. Технически и фундаментален. По отношение на техническия започнах да изучавам различни индикатори и фигури. По отношение на фундаменталния не ми трябва нищо повече освен да съм добре информирана за ставащото на пазарите.
          Бихте ли ми казали кой най-добре отразява пазарите? Предвид, че сте във форума на Инвестор предполагам, че този сайт е най-добрия. Така ли е?
          Предварително ви благодаря и ви пожелавам много успехи в търговията!
          Почети за технически анализ но само класически - трендове, канали, фигури и пр. + наблегни на кендълстикс. Фундаменталния го остави - там никога не знаеш кое как ще повлияе, само се информирай по календарите кога излизат важни данни за валутата която ще търгуваш/най-важните са 2-3 пъти месечно/. Направи си и един прост ММ - примерно да влизаш макс с 10% от сметката в позиции. Всичко останало ще ти дойде с времето и опита...или няма да дойде, просто с учене и утъпкване на стари пътеки няма да постигнеш много. Като забогатееш ше почерпиш

Коментар

• Моят съвет пък към госпожата е:

1. Изчетете всичко за технически и фундаментален анализ - основните положения и типове анализ.

2. След прочитане и осмисляне на всичко, прекарайте поне 2-3 месеца в наблюдаване ежедневно на пазара и пресяване на всичко през призмата на изчетените неща за анализа.

3. След това ще изпъкнат няколко типа анализ, които ще се окажат за вас най-подохдящи и с най-добри сигнали - може да са просто тези, които вие сте разбрали най-добре и сте вникнали най-добре в тях, но това е важното - всеки анализ е добър докато дава верни сигнали.

4. Търгувайте на демо и изпробвайте на практика наученото. Гледайте на демо парите като на истински, а не като на тото и забавление за убиване на времето.

5. Вече можете да преминете към най-трудната част - търговия с реални пари и там нещата ще бъдат поставени на тест - ако се справите - усъвършенствайте, ако не - помислете къде бъркате, анализирайте сделките си и ако трябва се върнете няколко стъпки назад.

Поздрави и успех!

Коментар

Здравейте момчета
              Случайно попаднах на този форум и бих искала да ви помоля за малко информация. Отскоро се интересувам от валутна търговия. Бързо разбрах, че има два вида анализи на пазара. Технически и фундаментален. По отношение на техническия започнах да изучавам различни индикатори и фигури. По отношение на фундаменталния не ми трябва нищо повече освен да съм добре информирана за ставащото на пазарите.
              Бихте ли ми казали кой най-добре отразява пазарите? Предвид, че сте във форума на Инвестор предполагам, че този сайт е най-добрия. Така ли е?
              Почети за технически анализ но само класически - трендове, канали, фигури и пр. + наблегни на кендълстикс. Фундаменталния го остави - там никога не знаеш кое как ще повлияе, само се информирай по календарите кога излизат важни данни за валутата която ще търгуваш/най-важните са 2-3 пъти месечно/. Направи си и един прост ММ - примерно да влизаш макс с 10% от сметката в позиции. Всичко останало ще ти дойде с времето и опита...или няма да дойде, просто с учене и утъпкване на стари пътеки няма да постигнеш много. Като забогатееш ше почерпиш

Коментар

Първоначално изпратено от frei1974
                Хахахах не така грубо с госпожицата.
                Първоначално изпратено от ManUtd
                Моля за прощение, но не разбрах какви снимки и от кого?
                Ваши снимки иска мръсника, госпожице. Ваши, нейкид.
                ----------------------------
                Berbo count: 14
                We'll Keep the Red Flags Flying High

Само за сведение - госпожа! И голите снимки си ги качвам в друг сайт, в който могат да ги видят някои джентълмени.

Първоначално изпратено от bokogega
                Не се е.....айте с момичето,ами и помогнете с каквото можете.Това е от мен.Успех ти пожелавам.http://dma.masterforex-v.org/
                Мерси.
                Първоначално изпратено от bokogega
                Виж никовете с най много мнения те са гурутата на форума и след това им пиши на лични да кажат някои неща.
                Благодаря. Това не ми беше дошло наум. Полезно и навременно, мерси пак!

Първоначално изпратено от йосиф
                ще го напиша с големи букви за да е по ясно ПОСЛЕДНОТО КОЕТО МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ В ТОЗИ ФОРУМ Е ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ..тук сме събрали само да си чешем езиците и да си мерим пи..ките с извинение така че някъде другаде потърси отговори на въпросите които те интересуват.....
                Благодаря, май си прав. И аз щях да го разбера, ако бях отделила време да прочета повече.

Обаче не се отказвам, да си знаете.
                Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

• Не се е.....айте с момичето,ами и помогнете с каквото можете.Това е от мен.Успех ти пожелавам.http://dma.masterforex-v.org/
                  "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• ще го напиша с големи букви за да е по ясно ПОСЛЕДНОТО КОЕТО МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ В ТОЗИ ФОРУМ Е ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ..тук сме събрали само да си чешем езиците и да си мерим пи..ките с извинение така че някъде другаде потърси отговори на въпросите които те интересуват.....

Коментар

Хахахах не така грубо с госпожицата.
                      Първоначално изпратено от ManUtd

Коментар

Коментар

Първоначално изпратено от Optic
                          Снимки?

8-)
                          Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни.

Коментар

Здравейте момчета
                            Снимки?

8-)
                            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Виж никовете с най много мнения те са гурутата на форума и след това им пиши на лични да кажат някои неща.
                              "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Задала си сложен въпрос...
                                Ще получиш различни мнения,но истината е че трябва сама да си отговориш,сама да си избереш кой анализ ти еърши работа...
                                Лично аз съм си избрал фундаменталмия за водещ,но винаги поглеждам и техниката какво показва...
                                Един съвет,наблегни на демото преди да започнеш реална търговия....
                                Успех в начинанието....
                                Слава Великому Сталину!

Коментар

Working...
                                X