То не е и пазар де. Дадоха добър съвет за masterforex-v.org - ама е на руски...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко инфо
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от йосифще го напиша с големи букви за да е по ясно ПОСЛЕДНОТО КОЕТО МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ В ТОЗИ ФОРУМ Е ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ..тук сме събрали само да си чешем езиците и да си мерим пи..ките с извинение така че някъде другаде потърси отговори на въпросите които те интересуват.....
На темата: Всеки си има различни начини на търговия, като никой не може да каже че неговия е правилния (специално във форекса няма такъв случай като "100% успешен" - важно е като теглиш чертата да си на +). Дори най-заклетите "техничари" ползват и фундаментален анализ.....има такива, които ще ти кажат че фундаменталния е за основна посока на движение а техническия е за нива на вход / изход, което не е съвсем грешно. Както ти казаха колегите - порови се в информацията (има толкова много из нета), може по между другото и някой курс да минеш (не че ще има кой знае колко голяма полза, ама може да видиш другите какво мислят по "дилемата" ти)
Коментар
-
di_popova
Най добрия вариант е да избенеш и двата вида анализ и да наблегнеш на риска и да се научиш да боравиш с него.Другата търговия базирана на технически или футдаментален анализ е като да гледаш котировките и да се пробваш да ги хипнотизираш , без да си изработиш тактика на боравене с риска да се занимаваш и с технически и с фундаментален анализ е губене на време плюс пари.D.Y.F-091066
Коментар
-
Re: Малко инфо
Първоначално изпратено от kaloianПървоначално изпратено от di_popovaЗдравейте момчета
Случайно попаднах на този форум и бих искала да ви помоля за малко информация. Отскоро се интересувам от валутна търговия. Бързо разбрах, че има два вида анализи на пазара. Технически и фундаментален. По отношение на техническия започнах да изучавам различни индикатори и фигури. По отношение на фундаменталния не ми трябва нищо повече освен да съм добре информирана за ставащото на пазарите.
Бихте ли ми казали кой най-добре отразява пазарите? Предвид, че сте във форума на Инвестор предполагам, че този сайт е най-добрия. Така ли е?
Предварително ви благодаря и ви пожелавам много успехи в търговията!
Коментар
-
Моят съвет пък към госпожата е:
1. Изчетете всичко за технически и фундаментален анализ - основните положения и типове анализ.
2. След прочитане и осмисляне на всичко, прекарайте поне 2-3 месеца в наблюдаване ежедневно на пазара и пресяване на всичко през призмата на изчетените неща за анализа.
3. След това ще изпъкнат няколко типа анализ, които ще се окажат за вас най-подохдящи и с най-добри сигнали - може да са просто тези, които вие сте разбрали най-добре и сте вникнали най-добре в тях, но това е важното - всеки анализ е добър докато дава верни сигнали.
4. Търгувайте на демо и изпробвайте на практика наученото. Гледайте на демо парите като на истински, а не като на тото и забавление за убиване на времето.
5. Вече можете да преминете към най-трудната част - търговия с реални пари и там нещата ще бъдат поставени на тест - ако се справите - усъвършенствайте, ако не - помислете къде бъркате, анализирайте сделките си и ако трябва се върнете няколко стъпки назад.
Поздрави и успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от di_popovaЗдравейте момчета
Случайно попаднах на този форум и бих искала да ви помоля за малко информация. Отскоро се интересувам от валутна търговия. Бързо разбрах, че има два вида анализи на пазара. Технически и фундаментален. По отношение на техническия започнах да изучавам различни индикатори и фигури. По отношение на фундаменталния не ми трябва нищо повече освен да съм добре информирана за ставащото на пазарите.
Бихте ли ми казали кой най-добре отразява пазарите? Предвид, че сте във форума на Инвестор предполагам, че този сайт е най-добрия. Така ли е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974Хахахах не така грубос госпожицата
.
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от di_popovaМоля за прощение, но не разбрах какви снимки и от кого?
----------------------------
Berbo count: 14
We'll Keep the Red Flags Flying High
Само за сведение - госпожа! И голите снимки си ги качвам в друг сайт, в който могат да ги видят някои джентълмени.
Първоначално изпратено от bokogegaНе се е.....айте с момичето,ами и помогнете с каквото можете.Това е от мен.Успех ти пожелавам.http://dma.masterforex-v.org/
Първоначално изпратено от bokogegaВиж никовете с най много мнения те са гурутата на форума и след това им пиши на лични да кажат някои неща.
Първоначално изпратено от йосифще го напиша с големи букви за да е по ясно ПОСЛЕДНОТО КОЕТО МОЖЕШ ДА НАМЕРИШ В ТОЗИ ФОРУМ Е ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ..тук сме събрали само да си чешем езиците и да си мерим пи..ките с извинение така че някъде другаде потърси отговори на въпросите които те интересуват.....
Обаче не се отказвам, да си знаете.Животът не се измерва с броя на вдишванията, а с моментите, които спират дъха ни.
Коментар
-
Не се е.....айте с момичето,ами и помогнете с каквото можете.Това е от мен.Успех ти пожелавам.http://dma.masterforex-v.org/"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Хахахах не така грубос госпожицата
.
Първоначално изпратено от ManUtdПървоначално изпратено от di_popovaМоля за прощение, но не разбрах какви снимки и от кого?
----------------------------
Berbo count: 14
We'll Keep the Red Flags Flying High
Коментар
-
Първоначално изпратено от di_popovaЗдравейте момчета
8-)"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Задала си сложен въпрос...
Ще получиш различни мнения,но истината е че трябва сама да си отговориш,сама да си избереш кой анализ ти еърши работа...
Лично аз съм си избрал фундаменталмия за водещ,но винаги поглеждам и техниката какво показва...
Един съвет,наблегни на демото преди да започнеш реална търговия....
Успех в начинанието....Слава Великому Сталину!
Коментар
Коментар