If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днес ще си проличи масажора ли е по добър рисувач или иблиса ....
все си мисля че масажора ще е ... онова С дето много ми приличаше на А ... вече свършило ... ако скоро приключи и Б - то ... истинското С треба да изравни 40 ... или да го издъни ... значи Б-то ако приключи към 3 часа днес ... после сме на С -то за под 40 ...
ако пък иблиса се окаже прав ... тогава немам представа къде ше търсим вход за единичката
Днес съм с дълга позиция. Покупка на 1.40114 ТР 1.40664 SL 1.38285. Причината е че утре има падеж на $162 882 604 600 ДЦК, които пари влиазат по сметките на клиентите около 14:00 часа ETS time, което означава около 23 часа наше. Така че реално могата да се използват за покупка и спекулации с валута в Петък и началото на другата седмица. А покачването на долъра днес е продиктувано от издаването утре на нови ДЦК за $99 151 887 000, за които парите бяха ссъбирани от началото на седмицата.
Малко ме притеснява спадът на златото и петрола, покачването на обема на търговия с корпоративни щатски облигации, както и големите покупки на фючърси на американски ДЦК, като разликата с аналогичните евро е $20 369 956 380, както и по-слабото покачване на либорът в евро и паунодове, отколкото в долари.
Успех на всички
добчо дай точен линк моля,откъде мога да гледам падежите на дцк/пускане на долари в обръщение/
днешното покачване на долара беше най-вече заради спадна на петрола
и риск аваршъна от сащ
Днес съм с дълга позиция. Покупка на 1.40114 ТР 1.40664 SL 1.38285. Причината е че утре има падеж на $162 882 604 600 ДЦК, които пари влиазат по сметките на клиентите около 14:00 часа ETS time, което означава около 23 часа наше. Така че реално могата да се използват за покупка и спекулации с валута в Петък и началото на другата седмица. А покачването на долъра днес е продиктувано от издаването утре на нови ДЦК за $99 151 887 000, за които парите бяха ссъбирани от началото на седмицата.
Малко ме притеснява спадът на златото и петрола, покачването на обема на търговия с корпоративни щатски облигации, както и големите покупки на фючърси на американски ДЦК, като разликата с аналогичните евро е $20 369 956 380, както и по-слабото покачване на либорът в евро и паунодове, отколкото в долари.
Успех на всички
добчо дай точен линк моля,откъде мога да гледам падежите на дцк/пускане на долари в обръщение/
и риск аваршъна от сащ
градски .... винаги се просълзявам като ги напишеш тез големите числа
Мечтиииии
Коментар
zloblivi_podhvurlqniq
Re: EUR/USD Позиция
Първоначално изпратено от dob4ozmeia
Успех на всички
и риск аваршъна от сащ
Коментар