МАМУН колко кубика ??????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнение"армия от безскрупулни копелет@" .... туй нищо не е.... хич не ме стряскат такива.
... ам те като видят, че не съм се бръснал от петък насам, ко прайм, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение........нека колегите знаят срещу каква армия от безскрупулни копелет@ се изправят кът седнат пред компа…
... ам те като видят, че не съм се бръснал от петък насам, ко прайм, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАбе защо за s&p500 инфото не е рефрешвано вече 10 денаКъде тва?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vatman Разгледай мнениеBear Stearns
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениетоз филм я също го препоръчвам. ще си позволя да пейстна коментара си от замундата…
“филма е задължителен за хора занимаващи се с forex или търгуващи на фондова борса.за тези които знаят какво е margin или CDO ще е интересен. за всички останали ще се стори пълна скука и безсмислица
П.П. некой знае ли за коя банка става въпрос във филма. явно не са Лемън щот тез си продават боклуците първи. или са Сити или Дж.П Морган.или поне тях обрисуват”Location: Terminal Island
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеФичка,и аз така мислех за стоповете,ама........
Един студен душ наречен марджин кол,така ще ти промени мисленето,че не е истина.
Между другото има в замунда нов филм "Margin Call"-по действителен случай!
“филма е задължителен за хора занимаващи се с forex или търгуващи на фондова борса.за тези които знаят какво е margin или CDO ще е интересен. за всички останали ще се стори пълна скука и безсмислица
П.П. некой знае ли за коя банка става въпрос във филма. явно не са Лемън щот тез си продават боклуците първи. или са Сити или Дж.П Морган.или поне тях обрисуват”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеАко стигне до там ще осреднявам
а върне ли до 1.35.45 х10Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеФичка,и аз така мислех за стоповете,ама........
Един студен душ наречен марджин кол,така ще ти промени мисленето,че не е истина.
Между другото има в замунда нов филм "Margin Call"-по действителен случай!
споко базикам се за стоповете
просто аз се занимавам на 90% с скалпиране
а при скалпирането всичко е ръчен труд
п.п. сега ме е яд вече че неусредних по раноДеградацията - висша форма на градация
Коментар
Коментар