If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
тоз филм я също го препоръчвам. ще си позволя да пейстна коментара си от замундата…
“филма е задължителен за хора занимаващи се с forex или търгуващи на фондова борса.за тези които знаят какво е margin или CDO ще е интересен. за всички останали ще се стори пълна скука и безсмислица
П.П. некой знае ли за коя банка става въпрос във филма. явно не са Лемън щот тез си продават боклуците първи. или са Сити или Дж.П Морган.или поне тях обрисуват”
аз знам
ама филма пак ми се стори боза
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
нищо не давам ,а пък подаръци изобщо не приемам каквито и да са те а пък треидинг подаръци още по малко сещаш ли се защо ??
Сигнали и търговии които не съм осмислил и разбрал а може би и защото не съм се потрудил над тях ще са ми чужди и няма да подхождат на темперамента ми .Виж ако си анализатор предлагащ платени сигнали иили търсиш инвеститори те разбирам
нищо не давам ,а пък подаръци изобщо не приемам каквито и да са те а пък треидинг подаръци още по малко сещаш ли се защо ??
Сигнали и търговии които не съм осмислил и разбрал а може би и защото не съм се потрудил над тях ще са ми чужди и няма да подхождат на темперамента ми .Виж ако си анализатор предлагащ платени сигнали иили търсиш инвеститори те разбирам
doкато не споменеш на каква база вземаш треидинг входове или анализ
всичко ще е само надуване от сорта, вижте колко много познавам поне аз така виждам ситуацията
+1024
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
всичко ще е само надуване от сорта, вижте колко много познавам поне аз така виждам ситуацията
аз съм до тук . дано да съм бил полезен с нещо затварям
Коментар