IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В рамките на телефонните консултации френският държавен глава е разговарял и с председателя на ЕК, Жозе Мануел Барозу. Не се съобщават подробности за съдържанието на проведените разговори, но се предполага, че главната тема е била предстоящата на 8 и 9 декември среща между европейските лидери.
    В Брюксел европейските ръководители ще проучат възможните решения за излизане от дълговата криза

Кво още не им е ясно бе мааму стара??Като почнат с ефимизмите ....аман
    Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
      къси -3333
      13:06. EUR-USD (1.3313). Евро-долар пробива контролната бариера към 1,3310, разширява корекцията във възходяща посока, след като централната банка на Китай намали минималните изискуеми резерви с 50 пункта

Коментар

• къси -3333

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Злобно, дай една ФА прогноза, че се спекохме!
          той целия маркет е спе4ен напоследък

а то4но за днес не знам
          сега сядам
          Last edited by zloblivi_podritvaniq; 30.11.2011, 13:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
            зависи
            понякога простащината радва и разтоварва
            Злобно, дай една ФА прогноза, че се спекохме!

Коментар

• Аре уе тва легендарно ко стана с него

Коментар

• Добър ден на всичкото трейдър поздрав песновка
                http://www.youtube.com/watch?v=yasMT0vZXqU
                Успешен ден

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Точно това имам предвид и още нещо ,че преценя кой стои отсреща и не отвръща на простащината.
                  зависи
                  понякога простащината радва и разтоварва

ако оставиш всеки да си бъде какъвто е без да го поучаваш
                  и без да му показваш с поведение 4е не ти е приятен
                  може да се открие бая увеселение в тоя живот
                  Last edited by zloblivi_podritvaniq; 30.11.2011, 13:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                    Отивам да паля свящ на свити Андрей
                    Някои специално да го споменавам?????
                    Църковният празник се нарича от народа Андреевден, Едрей, Едрин или Мечкин ден. Той е свързан в народния календар с представите за прехода от есента към зимата.

В народните поверия светецът се счита за покровител на мечките и на зърното. Ето защо Андреевден е известен още като Мечкин ден или Едревден, тъй като след него денят започва да нараства с едно житно зърно.

Вярва се, че Свети Андрей е покровител на мечката и неин заповедник. В много предания се разказва, че той се явява пред хората, яхнал мечка и прогонва зимата и дългите нощи.

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                      Нищо не е обърнало просто шанса за 35-36 е реален преди да се потапяте
                      А какво ще кажеш това да е началото на 3 та вълна до към 1.36-37

Коментар

• Отивам да паля свящ на свити Андрей
                        Някои специално да го споменавам?????
                        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Нямам време сега да чета, та затова питам... че съм луднал днеска..

Благодаря все пак!

Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
                          на юрото не му требе причина да расте. липсата на лоши новини за юрозоната е “добра новина”. днес е един такъв ден. ма ако се качи още маленко до 3333 нема кой да го чека. ще се скъсява…
                          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            4un4o-това е твоето мнение,и не е задължително да е миродавно!
                            Аз пък си мисля,че умния човек брои до 3 преди да каже нещо!
                            Не ми се влиза в полемика.
                            Като цяло съм позитивен човек и не мисля на никой лошото,напротив!
                            Успех на всички!
                            МИР!
                            Точно това имам предвид и още нещо ,че преценя кой стои отсреща и не отвръща на простащината.

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
                              Ко стана, че обърна тренда?
                              на юрото не му требе причина да расте. липсата на лоши новини за юрозоната е “добра новина”. днес е един такъв ден. ма ако се качи още маленко до 3333 нема кой да го чека. ще се скъсява…

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
                                Ко стана, че обърна тренда?
                                Нищо не е обърнало просто шанса за 35-36 е реален преди да се потапяте

Коментар

Working...
                                X