IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
    браааа ва.оня дето загубил има друго име,брат ми ми каза 4е загубил баиа кинти.той е от тука.идва и заминава насам натам отвременавреме.знаи са.
    Фамилията му К. ли е?
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
      Лошото е че има и отворени къси
      Я си провери имаш ли дивидент от дедо

Коментар

• Първоначално изпратено от martin983 Разгледай мнение
        някой късметлия с отворена дълга имаше ли?

Лошото е че има и отворени къси
        Анализи EUR/USD

Коментар

• А уе пичове, на дедо банката и дивидент снесла днес

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            у наше село АНАЛОГИчЕН СЛУЧАЙ. ма не броил вАлни ми шикалки и намерил ми не загубил и не стотици ми иляди шикалки
            а коце лудио кат го напори на коча и му изпраи рогите напрау
            браааа ва.оня дето загубил има друго име,брат ми ми каза 4е загубил баиа кинти.той е от тука.идва и заминава насам натам отвременавреме.знаи са.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              гледаш и не верваш на ушите си
              след 200 пипа импулс им трябват на чартовете поне два дни да сапочнат да дават смислена информация. твоето е черно червено
              а късите са безумни поне до петък
              това беше новина, за мен мечата идея още е на линия, докато не мине 1,36333 да речем това е, както и да е успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                еи сеа ми казваха 4е един чобанин дето брои вални загубил стотици май хиляди ама долугоре.сега станало преди малко като евродол скочи нагоре.
                у наше село АНАЛОГИчЕН СЛУЧАЙ. ма не броил вАлни ми шикалки и намерил ми не загубил и не стотици ми иляди шикалки
                а коце лудио кат го напори на коча и му изпраи рогите напрау
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                  нищо не контря, просто гледам графики
                  гледаш и не верваш на ушите си
                  след 200 пипа импулс им трябват на чартовете поне два дни да сапочнат да дават смислена информация. твоето е черно червено
                  а късите са безумни поне до петък
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Даааа,ако затворим над 3420 днеска,мечата идея ще трябва за малко да поспи.Но не за цялата зима!
                    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• някой късметлия с отворена дълга имаше ли?

Коментар

• еи сеа ми казваха 4е един чобанин дето брои вални загубил стотици май хиляди ама долугоре.сега станало преди малко като евродол скочи нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Седя си и си мисля. Не го ли понатресоха на BOJ и SNB
                          Умен МАМУН умен !!!!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                            Заради евтиния долар.
                            Ми като им трябва евтин долар за ко са пънете за евро долар-1? То трябва да стане бах катаклизма.... То тогава ще ни е все едно какво ще е щот ще е борба ца оцеляване

Докато не се научат да обясняват на хората че евро долар примерно равно на 1 не е страшно, напротив, много е добре... така ще е! Слабо евро и всички политици изпищяват. Идиотщини!
                            Last edited by mateosf; 30.11.2011, 16:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
                              Аз пък седнах и се чудя само едно-ЗАЩО ВСИЧКИ МРАЗЯТ ЕВРОТО А ГО СПАСИХА ДРУЖНО? (бУКВАЛНО)
                              Заради евтиния долар.
                              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                                Гоуем си! Контриш всички световни банки взети накуп! Ашколсун Маашала!
                                нищо не контря, просто гледам графики

Коментар

Working...
                                X