Първоначално изпратено от cherkelov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнениеЛошото е че има и отворени къси
Коментар
-
Първоначално изпратено от martin983 Разгледай мнениенякой късметлия с отворена дълга имаше ли?
Лошото е че има и отворени къси
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеу наше село АНАЛОГИчЕН СЛУЧАЙ. ма не броил вАлни ми шикалки и намерил ми не загубил и не стотици ми иляди шикалки
а коце лудио кат го напори на коча и му изпраи рогите напрау
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениегледаш и не верваш на ушите си
след 200 пипа импулс им трябват на чартовете поне два дни да сапочнат да дават смислена информация. твоето е черно червено
а късите са безумни поне до петък
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнениееи сеа ми казваха 4е един чобанин дето брои вални загубил стотици май хиляди ама долугоре.сега станало преди малко като евродол скочи нагоре.
а коце лудио кат го напори на коча и му изпраи рогите напрауТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениенищо не контря, просто гледам графики
след 200 пипа импулс им трябват на чартовете поне два дни да сапочнат да дават смислена информация. твоето е черно червено
а късите са безумни поне до петъкТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСедя си и си мисля. Не го ли понатресоха на BOJ и SNB--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеЗаради евтиния долар.
Докато не се научат да обясняват на хората че евро долар примерно равно на 1 не е страшно, напротив, много е добре... така ще е! Слабо евро и всички политици изпищяват. Идиотщини!Last edited by mateosf; 30.11.2011, 16:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнениеАз пък седнах и се чудя само едно-ЗАЩО ВСИЧКИ МРАЗЯТ ЕВРОТО А ГО СПАСИХА ДРУЖНО?(бУКВАЛНО)
Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеГоуем си! Контриш всички световни банки взети накуп! Ашколсун Маашала!
Коментар
Коментар