If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не ели все едно какво търгуваш,ако посоката е грешна???
общо взето да при краткосрочната търговия обаче и с близки стопове е от особена важност да имаш коректни котировки , без измислени спайкове , а това го има и при по-читавите бъкети от време на време
поносимо е , но само с малки суми, когато един пип ти е 500-1000 $ е повече от дразнещо
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Що бе, при форекс опции нема ли? Даже се образуват много готини волатилити скю-та и сами ти показват къде се крие заека ... шортиш путове (щото обикновено те са по-скъпи) откъм скъпата страна и хеджираш постепенно да не стане сакатлъка...
колегата русофил говори за форекс щот само тва знае.на мен опциите са ми пълна мъгла, ма знам дотолкова , че и те са ОТС, както и самата валутна размяна
това е достатъчно , за да ме обезсърчи да инвестирам повече от няколко к при форекс брокери били те бъкети или прехвалените ECN-и Dukascopy или Currenex и подобните им.
за да не съм голословен. имам сметка и във форекс бъкет ефекспро .там макс сума , която си позволявам да държа е 5к и нито цент повече. не си струва риска.
днес например демо сървъра им умре за 20 мин точно в 15.00.30, а двата им реални патландясаха 4 мин. по-къснопо една случайност тъкмо сядах пред талавизорите , та нямах отворени позиции, ма ко имах ко праим
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
с 25к в сметката форексот нема и с дълъг прът да го бутна, ма ти щото друго освен форекс не си и помирисвал , та си мислиш , че си фанал дедо ти боже за шлиферот
никви предимства нема. тва е приказка за привличане на кинтите на теа с дербните сметчици цефеде-тата са още по-зле и от форексот. тва поне си го разбрал
Не ели все едно какво търгуваш,ако посоката е грешна???
тва на човек , чувал само за форекс нема как да го обясниш
Що бе, при форекс опции нема ли? Даже се образуват много готини волатилити скю-та и сами ти показват къде се крие заека ... шортиш путове (щото обикновено те са по-скъпи) откъм скъпата страна и хеджираш постепенно да не стане сакатлъка...
с 25к в сметката форексот нема и с дълъг прът да го бутна, ма ти щото друго освен форекс не си и помирисвал , та си мислиш , че си фанал дедо ти боже за шлиферот
никви предимства нема. тва е приказка за привличане на кинтите на теа с дербните сметчици цефеде-тата са още по-зле и от форексот. тва поне си го разбрал
КРАДЛИВА МИЖАТУРКА чадо,
и казваш да дръпна некои леф,
че да допълня до шесцифрена ,,,,,
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Що бе СПАРТ? С 25К можеш да дейтрейдваш, Кеф ти акции, кеф ти опции, кеф ти минита, кеф ти Форекс минита и опции. Брокерът и той ти дава 75К /25К овърнайт/
тва на човек , чувал само за форекс нема как да го обясниш
Ти си луд . С 25К можеш да си спретнеш добра форекс-търговийка и да си въртиш синджира , но не и да търгуваш артии ...Между другото форекса през бъкет има няколко мноу яки предимства от търговията с ЦФД-ита (без значение върху какво) , но 99.9999% от народецът е гламав и изобщо не се усеща как си губи кинтите неусетно почти
Що бе СПАРТ? С 25К можеш да дейтрейдваш, Кеф ти акции, кеф ти опции, кеф ти минита, кеф ти Форекс минита и опции. Брокерът и той ти дава 75К /25К овърнайт/
Ти си луд . С 25К можеш да си спретнеш добра форекс-търговийка и да си въртиш синджира , но не и да търгуваш артии ...Между другото форекса през бъкет има няколко мноу яки предимства от търговията с ЦФД-ита (без значение върху какво) , но 99.9999% от народецът е гламав и изобщо не се усеща как си губи кинтите неусетно почти
ШАПКАРИНО чадо,
какви са тез предимства?????
П>П>Айде не се крий а докладвай !!!!!!
Нищо особено.
Говорят, че наливат ликвидност, но проблемът не е в нея. Ликвидност има, доверие няма. Тези 50 пункта сваляне няма да решат проблемите в междубанковия пазар. Централните банки ще отпускат долари на по-ниска лихва, но при какви условия??!!
П.П. Явно са го съгласували днешното действие с китайците и така мултиплицираха ефекта.
Печелят време, но и аз не знам за какво.
П.П.2 Може днес да е подготовка за много лош PMI тази нощ от Китай.
ще има още QE в сащ
в европа ще има още и още спасителни заеми и тази игра ще продължи дълги години
И аз искам да търгувам с акции ама немам минимум 25К зелено за целта Перкам през най-измисления бъкет на света и даже не знам дали ще ми даде да си изтегля кинтите
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Анон чадо ,
я си кажи мнението за днешните
действия на централните банки !!!!!
Нищо особено.
Говорят, че наливат ликвидност, но проблемът не е в нея. Ликвидност има, доверие няма. Тези 50 пункта сваляне няма да решат проблемите в междубанковия пазар. Централните банки ще отпускат долари на по-ниска лихва, но при какви условия??!!
П.П. Явно са го съгласували днешното действие с китайците и така мултиплицираха ефекта.
Печелят време, но и аз не знам за какво.
П.П.2 Може днес да е подготовка за много лош PMI тази нощ от Китай.
Коментар