IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
    Ще потърся.. даже вече гледам някакви постове, само не разбрах периода и как се налага върху графиката, за да се определи евентуалното бъдещо движение.

МА5 - предполагам МА на 5 мин. а другите за какви периоди са?
    МА10 - 10 мин.???
    МА20 - 20 мин.???
    МА50 - ???
    МА100 - ???
    МА 200 - ??? За какви периоди става въпрос?

П.С. Малко по-малко ми се изяснява картинката. Иначе гледам някакви прогнози на стамбата и графики..
    MA5 = 5 периода в избрания фрейм.
    АКо е на дневна, 5 дневни бара... Ако е на часова, 5 последни часа.
    Ти май използваш графиките на трейдърите от там идва объркаването Харесай си някое демо на бъкет с МТ4 и чертай там. Аз използвам бенчмарка и почти съвпадат котировките..
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Ще потърся.. даже вече гледам някакви постове, само не разбрах периода и как се налага върху графиката, за да се определи евентуалното бъдещо движение.

МА5 - предполагам МА на 5 мин. а другите за какви периоди са?
      МА10 - 10 мин.???
      МА20 - 20 мин.???
      МА50 - ???
      МА100 - ???
      МА 200 - ??? За какви периоди става въпрос?

П.С. Малко по-малко ми се изяснява картинката. Иначе гледам някакви прогнози на стамбата и графики..

Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
      КАКА = мувинг аверидж индикатор
      Периоди и други такива търсиш във форума и мненията на stamba69.
      http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
        не се сърди, но понякога една картинка говори повече от няколко изречения
        на тези 10 пипс стоп - някакъв таргет имаш ли...ако нямаш как знаеш че всяка една от 26-те сделки ще ти избие загубата + печалба

виждал съм преди че качваш текстови файлове - ако искаш сложи един шот в текстов файл...просто искам визуално да видя няколко входа и изхода
        ако не става здраве и наздраве
        ето ти схема за мартингейл с 6 пипса стоп и минимални таргети за покриване на загубата от предишни сделки. Можеш да си направиш такава която да ти пасне на твоя стил на търговия и с по големи стопове и таргети.
        Attached Files

Коментар

Звездите ми му говорят... те за този пост.. само, че съм се заблудил, че на тези пънове в Стара Планина пише КАКА... само дето точно Кака я няма изписана..
          КАКА = мувинг аверидж индикатор
          Периоди и други такива търсиш във форума и мненията на stamba69.
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Звездите ми му говорят... те за този пост.. само, че съм се заблудил, че на тези пънове в Стара Планина пише КАКА... само дето точно Кака я няма изписана..

Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
            Понеже съм начинаещ и не ме е срам да си призная, да ти кажа не разбирам на кого викаш.. КАКА(подсети ме да ти пратя едни снимки по тоя повод довечера като се прибера). ама си се гмурнах на късо от 1.3470 и сега ще чакам...

Коментар

• До стрейнджъра: на тия 200лв им намери по-добро място: играчки за деца, пиене, жени...

Пощальона Печкин: за какво иде реч с тия пънове????
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Обещаното - само дето твойта КАКА я няма.. :P

Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                Гап нагоре.
                Attached Files

Коментар

Dude докато не вкараш реални пари няма да усетиш тръпката. Тренирай на демото и после пробвай реално с 100-200 лева. На демото не ти пука колко ще загубиш и дали ще хванеш тренда, но при реално е съвсем различно.

Успех все пак!
                  Ще взема наистина да вкарам 200 кинта в понеделник - да усетя тръпката
                  Мерси!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    незнам как се качват картинки, но ще ти кажа каква е логиката. когато цената е над ма504 търгувам дълги при спад към ма504.и когато цената е под ма504 търгувам къси. за прецизиране на входа използвам ма9 и ема 20. при пресичането им и връщане на цената към тях влизам с плитък стоп до 10 пипса. При ударен стоп ползвам мартингейл който съм поствал многократно тук и който ми позволява да направя до 26 поредно ударени стопа. . при една успешна сделка в рамките на тези 26 си въщам парите с печалба. когато сделката върви в моя полза местя стопа под ема 20 или под ма9. зависи от волатилността.
                    При силна валотилност влизам когато цената върне около 50% на предходния бар със стоп 2 пипса над предходния бар и след това местя стопа по върха на всеки следващ нов бар или над ма9 или ема20.
                    не се сърди, но понякога една картинка говори повече от няколко изречения
                    на тези 10 пипс стоп - някакъв таргет имаш ли...ако нямаш как знаеш че всяка една от 26-те сделки ще ти избие загубата + печалба

виждал съм преди че качваш текстови файлове - ако искаш сложи един шот в текстов файл...просто искам визуално да видя няколко входа и изхода
                    ако не става здраве и наздраве
                    The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                      ами значи няма да отваряш нали искаш и дисциплина да спазваш
                      Правилно! Никакви експерименти повече! Все едно съм с реални пари!

Коментар

• Dude докато не вкараш реални пари няма да усетиш тръпката. Тренирай на демото и после пробвай реално с 100-200 лева. На демото не ти пука колко ще загубиш и дали ще хванеш тренда, но при реално е съвсем различно.

Успех все пак!

Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
                        Аз съм на демо акаунт все още... Не смея да вкарам реални пари, докато не задобрея малко поне - да си докажа, че мога

Коментар

• Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
                          Аз съм на демо акаунт все още... Не смея да вкарам реални пари, докато не задобрея малко поне - да си докажа, че мога
                          ами значи няма да отваряш нали искаш и дисциплина да спазваш
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Аз съм на демо акаунт все още... Не смея да вкарам реални пари, докато не задобрея малко поне - да си докажа, че мога

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
                              чунчо може ли да прикачиш една картинка на твои скалпове по 5 мин с тази 504 периодна
                              незнам как се качват картинки, но ще ти кажа каква е логиката. когато цената е над ма504 търгувам дълги при спад към ма504.и когато цената е под ма504 търгувам къси. за прецизиране на входа използвам ма9 и ема 20. при пресичането им и връщане на цената към тях влизам с плитък стоп до 10 пипса. При ударен стоп ползвам мартингейл който съм поствал многократно тук и който ми позволява да направя до 26 поредно ударени стопа. . при една успешна сделка в рамките на тези 26 си въщам парите с печалба. когато сделката върви в моя полза местя стопа под ема 20 или под ма9. зависи от волатилността.
                              При силна валотилност влизам когато цената върне около 50% на предходния бар със стоп 2 пипса над предходния бар и след това местя стопа по върха на всеки следващ нов бар или над ма9 или ема20.
                              Last edited by 4un4o; 02.12.2011, 21:30.

Коментар

• ако имаш вече отворена позиция и я чакаш разбирам но сега тепърва да отвориш
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X