IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• при 3423 купи цел 3455 стоп 3415 поведох оирото хаирлия да е
    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Това помогна малко засега. Като започна да разбирам повече, ще помогне още според мен.

Благодаря все пак!

Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      Добрю ютрю
      СТАВАЙ И СЕ СТРОЯВАЙ !!!
      Бе как става така, че напоследък
      се появяват НОВОБРАНЦИ дето
      всичките са много боси
      Аз повече от година само четях
      и не смеех да пиша, щото си знаех,
      че вероятно съм неграмотен
      ПОщА ЧЕТИ !!!!
      http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...916d330e9206ab
      http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Какво не и е наред на тази снимка?

Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
        Объркал си рейса пич. Тука нищо и от никой няма да научиш. А най-добре е да се разконцентрираш незабавно от коментарите на Стамбата, че иначе шамари много ще ядеш. То хубавото е, че си на демо.
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
          Здравейте и от мен за днес. Освен с вицовете, виждам че и сте ме по нахранили малко, но спор няма, че съм начинаещ и тепърва се уча. От графики нищо не разбирам и затова сега чета за момента съм се фокусирал на коментарите на Стамбата.

Благодаря все пак за инфото. Вече си отворих демо акаунт в МТ4. Сега гледам и се чудя на индикаторите.. то много има..
          Каква е разликата между МА и Moving Average of Oscillator?

Малко матриал за четене за начинаещ няма да откажа.
          Объркал си рейса пич. Тука нищо и от никой няма да научиш. А най-добре е да се разконцентрираш незабавно от коментарите на Стамбата, че иначе шамари много ще ядеш. То хубавото е, че си на демо.

Коментар

• Здравейте и от мен за днес. Освен с вицовете, виждам че и сте ме по нахранили малко, но спор няма, че съм начинаещ и тепърва се уча. От графики нищо не разбирам и затова сега чета за момента съм се фокусирал на коментарите на Стамбата.

Благодаря все пак за инфото. Вече си отворих демо акаунт в МТ4. Сега гледам и се чудя на индикаторите.. то много има..
            Каква е разликата между МА и Moving Average of Oscillator?

Малко матриал за четене за начинаещ няма да откажа.

Коментар

• Хайде дещо от укенд-руморите:

"Jim O'Neil, Chairman of Goldman Sachs Asset Management is optimistic about global stock markets and doesn't see the falls of August and September happening in the near future. Regarding the debt crisis, he is optimistic that the new Italian government, helped by "strong support from the ECB" will find its way out of the crisis."
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Един виц и от мен за веселата банда
                Говорят си двама брокери за кризата.
                -В последно време въобще не мога да спя.
                - Ооо аз си спя като бебе.
                -Как така ?
                -Заспивам, будя се на всеки час и рева.

Коментар

• един и от мен
                  ‎- Абе,Гоше, сега ако преспя с жена ти, какви ставаме?
                  - Квит, Пешо, квит ...))

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                    Аре един брЪз докато чакаме:
                    Пътуват в едно и също купе китаец, американец, немец и турчин. Всеки се чуди как да се направи на голяма работа и да докаже колко е велик.
                    По едно време китаеца става, отваря прозореца, вади от куфара си пакет ориз и го изхвърля с думите:
                    - Имаме тооолкова много, че мога спокойно да го изхвърля!
                    Американеца се подсмихва презрително, вади пачка долари и я мята през прозореца:
                    - Имам толкова много, че мога да хвърлям от тук до другата гара и пак няма да усетя!

В това време турчина неспокойно побутва немеца:
                    - ъъъ ... Ханс ... цивилизовани хора сме ... без глупости, а?

Коментар

Веднага казвам:
                      Курсо ще се движи от десно на лево със скорост в зависимост от фрейма който сте избрали. Ако е на тикова графика -- при всяка промяна в котитровката.
                      Само една седмица да се движи от десно на лево по местата дет е минал

Коментар

• Аре един брЪз докато чакаме:
                        Пътуват в едно и също купе китаец, американец, немец и турчин. Всеки се чуди как да се направи на голяма работа и да докаже колко е велик.
                        По едно време китаеца става, отваря прозореца, вади от куфара си пакет ориз и го изхвърля с думите:
                        - Имаме тооолкова много, че мога спокойно да го изхвърля!
                        Американеца се подсмихва презрително, вади пачка долари и я мята през прозореца:
                        - Имам толкова много, че мога да хвърлям от тук до другата гара и пак няма да усетя!

В това време турчина неспокойно побутва немеца:
                        - ъъъ ... Ханс ... цивилизовани хора сме ... без глупости, а?
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Веднага казвам:
                          Курсо ще се движи от десно на лево със скорост в зависимост от фрейма който сте избрали. Ако е на тикова графика -- при всяка промяна в котитровката.
                          Разбрах та! Ще го отиграя с целия акаунт и 400 ливъридж.
                          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                            Здравей Люмиер, кво да чакаме следващата седмица?
                            Веднага казвам:
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              Nekaduren Astrolog чадо,
                              тичаййй тичайййййййй
                              малко е стар , ама:
                              един чуек са напукал
                              кът праси и си легнал
                              с една мома,
                              на сутрината са буди
                              и гледа краката и
                              вълнясали кът на ББ
                              каракачанката,
                              събудил я и и вика:
                              -тез косми пречат ли ти
                              да тичаш?
                              -не!?
                              -тичаййй тичайййййййй

Коментар

Екстра беше!!!
                                Здравей Люмиер, кво да чакаме следващата седмица?
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X