ако мине 1.35 местим стопа на 1.3480. Преди това като мине 1.3450 го местим на 1.25.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Eeee, имало и други нощни вампири кат мен.) Привет. Няма начин да не отиде нагоре, поне до 1.35. Тъй като има има някакви ирационални очаквания за кратка надежда от събитията и срещите през седмицата, а лихвата е калкулирана. А също трябва малко да издигне чисто технически, за да сурне после яко надолу в бездната. В тоая връзка съм понакупил на 1.3417 за 9К и очаквам да бъда възнаграден. Ще го чакам, разбира се, до към 1.3385 и там стопирам. Успех!
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениешто не из4акаш жълтите да отворятМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнениеКупил съм 5 лота на 1.34148 със стоп 1.34000 и цел 1.34300 - на демо
(И да паднем, и да бием - пак ше се напием)Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеако пада от високо наметалото му щеше да е над главата му в случая очевидно не е такъв следователно лети нагоре, правилното деиствие е КУПИСАМО ДАВАМ МНЕНИЕ
(И да паднем, и да бием - пак ше се напием)
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениешто не из4акаш жълтите да отворятМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнениеЕто ви фигура Батман
Какво се прави в такива ситуации?САМО ДАВАМ МНЕНИЕ
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениестопа замина ,отново купи цел 3455
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениенаи вероятно ти си в бъдещето ,възползваи се и пдаваи входове и на нас в миналото
Какво се прави в такива ситуации?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнениеКак успявате всички да пишете два часа назад във времето?Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениепри 3423 купи цел 3455 стоп 3415 поведох оирото хаирлия да еотново купи цел 3455
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар