If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
anonimen komardjia чадо,
голям простак си !!!
То да се пие ракия според требе непременно
с некоя дърта чалгия да е озвучено
Мен си ми върви пиеинето и с: http://www.youtube.com/watch?v=RhifPQ55Z7Q
REDA повтарям- не се прай тъй!!!!!
Казвам ти го възпитано - бая прост си спри да се излагаш
... какво е това "Хевън" и на туй парче страшно ще мога ли да гледам след 3-тата ракия бе РЕДА .... само заносваш ракията http://www.youtube.com/watch?v=-l31y...eature=related
Общо взето за петрола повечето мнения, които чета очакват ръста да продължи и през първото тримесечие на новата година. А като основна причина посочват Иран и ако им наложат забрана за експорт, то цената задължително ще скочи осезаемо.
ProjectOrigin чадо,
това твоито е еднастранчиво виждане донякъде.
Например да се смята, че щом Китай е развиваща
се държава и би требело неменуемо да продължи да се ряазвава.
Да ама не !!! При рецесия в ЕС и САЩ
китайците могат не да се развиват, а буквално
да пукнат гладни. нещо което е доста вероятно
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Сега ще полегна да подремна
а като стана искам да видя Анон да си е дал мнението !!!!
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Евентуално е много слаба дума!!!!
По скоро думата е КОГА !!!!
За суровините доуточнявам ,
че ме интерисува главно петрол и метали,
макар те всички да са вързани за един синджир
не е вярно , че всички суровини са на един "синджир', и това много добре го знаеш.Това че ползват общ такъв да дърпат всичко нагоре нищо не значи. Надолу е друг филм.Петрола не е свършил- потреблението спада, Китай все още са развиваща се държава.Teнденнцията е към покачване, но не гладко. При ценните метали е друго-златото е надценено, но това не значи, че ще почне да пада рязко.Другите ценни като петрола, останалите като цяло са им прекалкулирани цените и поевтиняването ще им е за кратко, но при стоманата един мега небостъргач може да промени много нещата ...
Преди около 15-20г. имаше една група Dune... та тая песен е тяхна, само че ги имам само на касетка, десетина песни... тогава бе едно сваляне едни чудесии... пък как от МП3 да ги свалиш на касетофон си беше екстра... през уредби и пр.
Жалко, че не мога да се сетя някоя друга тяхна песен, че да я изнамеря из нет-а и да ви я пусна.
Преди около 15-20г. имаше една група Dune... та тая песен е тяхна, само че ги имам само на касетка, десетина песни... тогава бе едно сваляне едни чудесии... пък как от МП3 да ги свалиш на касетофон си беше екстра... през уредби и пр.
Жалко, че не мога да се сетя някоя друга тяхна песен, че да я изнамеря из нет-а и да ви я пусна.
anonimen komardjia чадо,
голям простак си !!!
То да се пие ракия според требе непременно
с некоя дърта чалгия да е озвучено
Мен си ми върви пиеинето и с: http://www.youtube.com/watch?v=RhifPQ55Z7Q
Коментар