IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mateosf Разгледай мнение
    Винаги съм бил против долара но тук играта най-много да стигне до мъничко над 35 а за надолу просто го чака 31, след него е легендалното 3333. Я го начертай и виж дали изглежда добре

Имам нужда от мощен пробив на 3550 за да му дам някъде към 38 още.
    Ама Божа работа да му се невиди
    ше има пробив
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Седя си и си мисля
      С тая кухата, освен за БАНАНа
      МАМУН друго не може да измисли
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Говоря за ИСМ-то и поръчките за вабриките
        Винаги съм бил против долара но тук играта най-много да стигне до мъничко над 35 а за надолу просто го чака 31, след него е легендалното 3333. Я го начертай и виж дали изглежда добре

Имам нужда от мощен пробив на 3550 за да му дам някъде към 38 още.
        Ама Божа работа да му се невиди

Коментар

Лоши новини за риска от щатите, които са в полза на долара.
          Инък хубави приказки на Меркел и кученцето и Пазара трябва да реши дали ще се приложат
          Говоря за ИСМ-то и поръчките за вабриките

Коментар

И аз на това обърнах внимание. Познайте от три пъти кой ще се присъедини първи въпреки, че това си е дърво от всякъде
            в неделя писах Турция ще пускат без куверти
            Last edited by strannik; 05.12.2011, 17:28.
            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
              Какво ме направихте с това 1.37 бре...
              http://www.bg.pinalsky.eu/livechat.html
              ето ти форекс ментор
              Ясновидецът ще отговори на всички ваши въпроси, с изключение на въпросите, засягащи вашето здраве или свързани със загубени, откраднати вещи и предмети, или изчезнали хора и тяхното местоположение
              на ясновидец Пиналски се доверяват ежедневно клиенти от Гърция, където той живее и работи,но също и клиенти от Испания, Кипър, Германия, Италия
              Ясновидците - Никола Пиналски и Дена Карима, приемат лични посещения в Атина
              молим?айде нема нужда

Коментар

Седя си и си мисля. Тва трябваше да са убави новини за еврото. От щатите додоха пак убави новини за еврото. А еврото не расте. Седя си и си мисля. Май едно легендарно ни чака
                Лоши новини за риска от щатите, които са в полза на долара.
                Инък хубави приказки на Меркел и кученцето и Пазара трябва да реши дали ще се приложат

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                  http://www.focus-news.net/?id=n1597581

към които биха могли да се присъединят доброволно и други правителства, посочи Саркози.това е новината
                  И аз на това обърнах внимание. Познайте от три пъти кой ще се присъедини първи въпреки, че това си е дърво от всякъде

Коментар

• http://www.focus-news.net/?id=n1597581

към които биха могли да се присъединят доброволно и други правителства, посочи Саркози.това е новината досега само се догатвах сега изплюха камъчето
                    Last edited by strannik; 05.12.2011, 17:18.

Коментар

• Седя си и си мисля. Тва трябваше да са убави новини за еврото. От щатите додоха пак убави новини за еврото. А еврото не расте. Седя си и си мисля. Май едно легендарно ни чака

Коментар

• Седя си и си мисля

Коментар

http://www.bg.pinalsky.eu/ виж и този линк за обу4ение
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                            как да не са......меркел и сарко казаха 4е в америка ве4е еврото е официялна разплащателна единица
                            Айде долареее 3333-3363

Коментар

Коментар

Айде евро връщай надоле, нищо интересно не казаха политиците ти за сега
                                как да не са......меркел и сарко казаха 4е в америка ве4е еврото е официялна разплащателна единица
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X