IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Нищо не сте направили!!!
    Ни ленегндарни ни мегендарни!!! Човек да не отиде да пие 5-6. Мързеливции!!! Само се барате по орехчетата

Аре един брЪз за Пощата:
    Сутринта пощальонът звъни на вратата. Тя се отваря, а на среща му симпатична русокоса мадама на видима възраст 20-22 години, която му се нахвърля и започва да го целува страстно. Придърпва го да влезе в къщата и го избутва директно към спалнята, разсъблича го, хвърля го на леглото и започва бурен секс.След като приклчват, мадамата бързо отива до кунята, приготвя закуска и му я сервира в леглото. Н...а изпращане пощальонът още стресиран и неразбиращ какво точно му се случва, вижда как мадамата бърка в портфейла си и му връчва един долар. Тогава той се престрашава и пита:
    - Не разбирам за какво е всичко това? А тя отговорила:
    - Ами вчера подхвърлих на мъжът ми: 'Утре е последният работен ден на пощальона, какво да измислим за него?', и той ми отвърна: 'Еби го... дай му един долар'.
    -Но да си призная закуската беше лично моя идея.
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
      Това дето стана да не ти влиза бабо!
      ох баба
      отдавна ти набиха стоповете в гъза
      отдавна

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
        чунчо каде си бе на баба
        какво стана бе на баба
        Това дето стана да не ти влиза бабо!
        Last edited by 4un4o; 06.12.2011, 22:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
          зех малко евраци на 3366
          тез ги махнах - 3405

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            Мерсаж и на теб Кадафчо >>>> наистина много се закучи ситуацията тоз път >> стана месец и пет дена ги държа тез позиции и няма развръзка все още
            до развръзката има още 2 дена така 4е стискай и да те успокоя ше ти кажа 4е и аз имам 0.1 на около 3600
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Anyone Разгледай мнение
              Еблев, искрено ти пожелавам да излезеш от тази здрава хватка.
              Малко е "странна" ЕБЛъоВкаТа", ама ти си знаеш де!
              Мерсаж и на теб Кадафчо >>>> наистина много се закучи ситуацията тоз път >> стана месец и пет дена ги държа тез позиции и няма развръзка все още
              Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• ....

чунчо каде си бе на баба
                какво стана бе на баба

Коментар

Реде аз съм взел че съм познал снощи какво ще стане като си легнем >>>> за днес дъното е 1,33333333333 ама само 100 пипса сме нагоре след това
                  Еблев, искрено ти пожелавам да излезеш от тази здрава хватка.
                  Малко е "странна" ЕБЛъоВкаТа", ама ти си знаеш де!
                  NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• [QUOTE=SPART;1059183200]Ами да , не означава ....

Схемата е следната :

Издига се желязна завеса, оттам откъдето тоалетните почват да миришат, пие се боза,хората си честитят банята и си бършат ръцете в покривката . Всички непокриващи горните критерии,обособяват Четвъртия Райх ( съответно валутата им ще се казва райхс-евро което ще се девалвира до стойности 84.00 - 85.00 райхс-цента за един щатски долар ) .
                    Другите оттатък желязната завеса, ще формират Ориент-еврозона ( валутата ще е един ориент = на 10 щатски долара ) , седалището на тоя конгломерат ще е в Истанбул ,доколкото турската борса е най-ликвидна в целия регион . А и османските традиции които широко се рекламират през последните 7 - 8 години , съчетани с многовековния исторически опит , също ще си кажат тежката дума ....Държавите в ориент-еврозоната ще загубят своята самостоятелност и ще обособят единна ориент-федерация (отколешна политическа мечта на най-българския политик Стефан Стамболов ) . Ще се създаде една компактна мюсюлманска федерация с приблизителна площ 90 - 100 млн.кв.км и население ( не ми се смята ,но горе-долу поне толкова , колкото и площта.....) . Целият този "план" е напълно осъществим в рамките на следващите 10-15години с оглед предизвикателствата които ни очакват като възстановяване след Глобалния Крах .[/QUOT

За зло или добро подобен сценарии е твъъъъъърде малко вероятен!

Поздрави и успешна търговия
                    NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Е добре де >>> до 1,33333333333 може и после обаче нагоре
                      ПП .Аз за всеки случай съм заложил мечи капан на 1,3191 и си лягам
                      Реде аз съм взел че съм познал снощи какво ще стане като си легнем >>>> за днес дъното е 1,33333333333 ама само 100 пипса сме нагоре след това
                      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• едно късо ози1,0219, стоп 1,0260, цел1,01111, приятно прекарване на празника от мен, аз приключвам и почвам да празнувам

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                          Ко става? Ядете и пиете ли веке? Аз пак съм се возил на франко. Кога ли ще ме бутнат от влака
                          и мене това ме съмнява .. доста хубави печалби стават, а както знаем нищо във форекса не е "даром" ......

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Ко става? Ядете и пиете ли веке? Аз пак съм се возил на франко. Кога ли ще ме бутнат от влака
                            не насити се от асансьора
                            молим?айде нема нужда

Коментар

• Ко става? Ядете и пиете ли веке? Аз пак съм се возил на франко. Кога ли ще ме бутнат от влака

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                                ШАПКАРИНО чадо,
                                90 - 100 млн.кв.км си е бая място.
                                Де ще го намерят толкоз?????????
                                Даааа,бая работа ни се отваря,ще се наложи да интегрираме и Африка и Азия.
                                Ама ние българчетата сме юнаци,само да кажат и ги почваме.
                                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Working...
                                X