Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНе бе, дядката се е сдобил с напълно нормален черен хибрид от средна класа. Ми то аз карам 3 пъти по скъпа талига а дедо Владика е къде по напред от менСамо се чудят кво да пишат и като захванат нещо.... Брееех голямата новина
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Абе маааа му. Гледам БТВ-то и се ядосвам. Какво са се заяли с дядо Владика заради едни 35000 кинта за смотан Линкълн. Че той струва колкото голф ебасиМного тъпи журналя
западняците ще ги изнасилят с микрофона ако си го позволят
http://www.focus-news.net/?id=n1598080
и тук трябва такъв лов много пакости правятLast edited by strannik; 07.12.2011, 07:33.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеТова е МА на 30Мима потенциал...
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
150+.... много са..
и на 50 ще съм доволен..
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеоще един среднощен вход 1 3404 цел отново 3560 стоп 30 пипа отново срок на валидност 8,00 часа сабахлем
156 пипони кои ти ги даваhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениенато ,русия , сащ. и китаи пазят еврото, е как да се срутиот другата страна са само реитинговите агенции
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеоще един среднощен вход 1 3404 цел отново 3560 стоп 30 пипа отново срок на валидност 8,00 часа сабахлем
156 пипони кои ти ги дава
Коментар
-
Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнениеЯпонците снощи пак са прекалили със сакетоДвижат пазара на зиг-заг
156 пипони кои ти ги даваLast edited by strannik; 07.12.2011, 03:03.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Японците снощи пак са прекалили със сакетоДвижат пазара на зиг-заг
И вече близо час не могат да го дигнат...Last edited by Liquid Stranger; 07.12.2011, 02:53.
Коментар
-
БЛАГОДАРЯ МНОГО!!!!
След празненството ще поседна малко да релаксирам/прочета какво съм изпуснал днес/ и после обратно към леглото да съм свеж за утре!
Ще има ли нощни ездачи?
Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнениеНищо не сте направили!!!
Ни ленегндарни ни мегендарни!!! Човек да не отиде да пие 5-6. Мързеливции!!! Само се барате по орехчетата
Аре един брЪз за Пощата:
Сутринта пощальонът звъни на вратата. Тя се отваря, а на среща му симпатична русокоса мадама на видима възраст 20-22 години, която му се нахвърля и започва да го целува страстно. Придърпва го да влезе в къщата и го избутва директно към спалнята, разсъблича го, хвърля го на леглото и започва бурен секс.След като приклчват, мадамата бързо отива до кунята, приготвя закуска и му я сервира в леглото. Н...а изпращане пощальонът още стресиран и неразбиращ какво точно му се случва, вижда как мадамата бърка в портфейла си и му връчва един долар. Тогава той се престрашава и пита:
- Не разбирам за какво е всичко това? А тя отговорила:
- Ами вчера подхвърлих на мъжът ми: 'Утре е последният работен ден на пощальона, какво да измислим за него?', и той ми отвърна: 'Еби го... дай му един долар'.
-Но да си призная закуската беше лично моя идея.http://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
Коментар