If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чак пък 1.38.... яко РеMеркето и Саркосито думнат с някое Бренеке и Драги-мраги по нещо мега, хипер яко и замажат положението, може и да стане иначе не вярвам, каквото и да казва графиката...
Може ли и аз у вашето блатце? Тез каки дет ги гледате по бански ли са? Аз пък гледам на житце, но съм на дълги разстояния. Чакам 1.38 да падне, натам е течението на дневна, ако не ни изненадат политиците.
Ами калкулатор нямаш ли за да си ги сметнеш на различните фреймове информация за каква средна цена дават.
Аз каклулатор имам, ама какво ми показва средна цена на 504, 5 минутни бара, освен че това е някаква осреднена цена на последните 42 часа. Е па какво му е толкова важното на движението на цената за точно последните 42 часа
WTF mate?
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Може ли и аз у вашето блатце? Тез каки дет ги гледате по бански ли са? Аз пък гледам на житце, но съм на дълги разстояния. Чакам 1.38 да падне, натам е течението на дневна, ако не ни изненадат политиците.
РЕДА е бащата на блатото на него се представи , но с този аватар ще му направиш лошо впечатление
добре де, кака 504, кака 1813, кака 764. Вие така тези каки като ги слагате на какво основание. Или си харесвате едно число да кажем 836 и бум кака. То по тая логика винаги има няква кака на някъв чсови фрейм дето е или съпротива или подкрепа, в зависимост от това какво ви трябва. Ама като ги мацате тези каки дайте малко инфо що ги правите. Така и неуки идиоти като мен може да научат нещо.
Ами калкулатор нямаш ли за да си ги сметнеш на различните фреймове информация за каква средна цена дават.
добре де, кака 504, кака 1813, кака 764. Вие така тези каки като ги слагате на какво основание. Или си харесвате едно число да кажем 836 и бум кака. То по тая логика винаги има няква кака на някъв чсови фрейм дето е или съпротива или подкрепа, в зависимост от това какво ви трябва. Ама като ги мацате тези каки дайте малко инфо що ги правите. Така и неуки идиоти като мен може да научат нещо.
Jason_Thorn чадо,
важното е джумбиш да става
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Скъсяването ще го осъществим когато цената мине под кака 504 на 5 мин. щом е отгоре значи цената расте, а щом расте значи е за нагоре. да не говорим ,че на 4 часа проби една тренд линийка.
Също така всички досегашни барове са вътрешни на един много дълъг зелен бар на 4 часа и сега цената проби трендлинийката в неговата посока .
По принцип си прав, щом каката е отгоре расте
На моята графика на 1,3440 има съпротива. Ясно е, че всички гледаме по различен начин едно и също нещо.
Успех!
съпротивата е много сериозна ,троина в 54 но ако събере сили ще хвърчи
Коментар