IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
    пич, това ако е реална сметка, затваряй ги тези позиции ,че да ти остане барем малко за джибри и трошия
    Вече писах че на демото ЕБЛЬОВКАТА за седемте месеца тренажор имаше и по инфарктна ситуация и след това излязах на печалба >>>така че ще съм кат РОБОКОП >> без чувства и емоции потушени с бяло домашно винце
    ПП Смятам че за таз вечер приключи екшъна и ви пожелавам лека нощ
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059184456]Онуй дет подава курсо

http://www.youtube.com/watch?v=pSh5YNc4TAQ[/QUOTE
      да знаиш сменям си ника с животно ако не уцеля курсо имам моменти в които като погледам графиките окло 1час и нещата стават ясни 100 процента има и от другите разбира се но сега няма да има грешка ако се провали прогнозата ника става на едноклетъчно животно
      Last edited by strannik; 08.12.2011, 21:03.
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
        Нищо няма да пипам друго >>>щот съм се наакал за момента <<< освен това ако се изсипе ойрото надоле още >>> ще даде още едни дълги а няма да ми стигнат кинтите
        Много твърдо мнение !
        От една страна си мисля , че всяка система ( или бот ) рано или късно престава да работи . И ако ти свитне стопа ( искрено НЕ ти го пожелавам ) то психическия гърч ти е сигурен. Може дори да си изтеглиш остатъка от парите и да влезеш в 95-те %.

От друга - като стигне лимита ще повярваш безрезервно , че си открил "философския камък" и тогава може да стане и по-страшно.

Затова ти предложих да си по-гъвкав в търговията. За да си отнемеш вниманието от "наакването"
        Мисля , че се е "наакала" системата ти , а твоя принос в това "осиране" е , че сляпо й вярваш.

Аре стига , че се размирисах и аз !

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          Донякъде си прав, но големите
          графики трудно се чупят !!!!!
          Тая вечер и утре ако чуеш нещо ...слухче ,клюкичка ,подай пасче и към мен.
          Благодаряяя!
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
            цк ко е това
            Онуй дет подава курсо

http://www.youtube.com/watch?v=pSh5YNc4TAQ

Коментар

• ЦК е Централнио Комитет на Комърджито, едни дето определят курса
              Виртуален DJ дето само мърда плъзкачите на които пише EUR/USD USD/CHF и т.н.
              Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                НННННАЙССС! От твоите уста в ушите на ЦК!!!
                цк ко е това

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                  Бренекето ще го стреля Марио Брос с големата пушка. 13.12.2011 FOMC Statement.
                  Мамун, опраи ли се? И тоа нокИт къфф е Бегай да возиш тудентки с бенцо!!!
                  Ко да се оправя, адски чоглаво ми е. Седя си и шмъркам червено винце Бенцо си седи дома. Много лизгаво жипката ползувам

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                    Днес и утре графиките трябва да ги оставим да почиват ,а да се кьорим в новинарските потоци.
                    Донякъде си прав, но големите
                    графики трудно се чупят !!!!!
                    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Ей ги >>> и как изглеждам катастрофално за момента
                      пич, това ако е реална сметка, затваряй ги тези позиции ,че да ти остане барем малко за джибри и трошия
                      Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                        първо 1.3650,...60 и после здраво надолу
                        НННННАЙССС! От твоите уста в ушите на ЦК!!!
                        Купувам наденици!!!!!!

Коментар

То, че ще падне това ниво, ще падне!!!!
                          Въпроса е кога????
                          Щото в декември месец всичко е
                          доста несигурно
                          първо 1.3650,...60 и после здраво надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Все си мисля ,че на хамериканците хич не им харесвае този цирк който разиграват евробюрократите с дълговата криза. От една страна евтино евро= скъпи суровини и енергия за Европа от друга да не би дълга на САЩ и Великобритания да е по малък като процент от БВП от този на ЕС. Ама там и дума не се обелва за дългова криза. Голяма палячовщина.
                            Бренекето ще го стреля Марио Брос с големата пушка. 13.12.2011 FOMC Statement.
                            Мамун, опраи ли се? И тоа нокИт къфф е Бегай да возиш тудентки с бенцо!!!
                            Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Поправям се >>> днес е бил шестия път когато Стамбената КАКА на М15 спира кУрсо
                              Все си мисля ,че на хамериканците хич не им харесвае този цирк който разиграват евробюрократите с дълговата криза. От една страна евтино евро= скъпи суровини и енергия за Европа от друга да не би дълга на САЩ и Великобритания да е по малък като процент от БВП от този на ЕС. Ама там и дума не се обелва за дългова криза. Голяма палячовщина.

Коментар

Ебльо Еблев чадо,
                                чак 1,40 е много трудно,
                                но да знаеш, че падне ли под
                                1,31 пиши ги бегали !!!!
                                Не бързай Реде >>дет пише Мижатурката >>>всичко е възможно по всяко време на пазарите
                                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X