IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрутро и умната

China executes rogue trader, millions of yuan still missing
    http://www.reuters.com/article/2009/...5B71VC20091208

Коментар

• Ето ви тука стейтмънта:

http://consilium.europa.eu/uedocs/cm.../ec/126658.pdf

,а прескоференцията ще е още по-обилно полята със ,,решителност"и ,,единство".Отчаяна работа,но то в тези времена биковете се хващат за всяка празна приказка като удавник за сламка,така че ви пожелавам да се отървете успешно от загубите.
      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• хъ ... чунчо ... като махнем некой твои предрасъдаци .... започва да се наблюдава некво единомислие между нас ..... и почвам леко да се притеснявам ....

Айде стига толкоз лакардии .... време е за търговия ....

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
          взима 77 и аиде до тук добре ама с това слизане прецакаха днешното шоу и трябва да стане много мощно изригване за да го пратят над 3540 още днес.Мисля че това ще търсят изненадата.КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ аномално поведение
          добрутро
          не че е много до 3540 250 пипа са помните миналата седмица какъв 200 пипов шип за секунди
          молим?айде нема нужда

Коментар

• брутру .... нещо ми е оптимистично днес .... такъв убав слъчев ден .... дано си стиснат ръцете има всички условия всичко да стане както трябва ... от тук спокойно могат да си го върнат в ренджа ... което на този етап ще си е победа .... пък и не бива да се отлага коледното рали ... ....

Успешен ден на всички ... най - вече на Европа ....

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
              Като гледам как се сурна надолу.... ми се струва невъзможно поне за днес да стигне 1.35
              Немой се съмнява в Хамерикенците! А и Евролидерите днес като измъдрят важното решение и гледай сеир. На Европа много евтино евро не и трябва защото са и скъпи ресурсите, които се копуват с долари, а на хамерика не и трябва скъп долар заради експорта. Така ,че не очаквай голямо поевтиняване на еврото. ще въртят ще сучат и така ще го бутат около тез нива(5-6 фигури). Да не говорим ,че ако решет Хамериканците да зачекнат въпроса за тяхния дълг долара веке требе да е на 2.00

Коментар

• Като гледам как се сурна надолу.... ми се струва невъзможно поне за днес да стигне 1.35

Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                за надолу ми е рекорда 280 пипона с точност до пип и фиксирано време .на 18 април 2011 първият ми пост тук
                http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• И аз я търся
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Някой има ли идея дали излъчват пресконференцията на живо някъде онлайн? Да чуем какво ще кажат кака Меркел и бате Саркози

Коментар

• Добро утро!
                      Изтрезнехте ли,бре,калпазани?Като гледам старшията снощи пак се е натряскал и тази сутрин няма кой да проведе физзарядката. Релакс:

http://www.youtube.com/watch?v=Ya5ICVKUERg

Успешен ден!
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Добро утро ! Успех на всички!
                        Специален по-здрав за Злобното от кака МА9 и кака ЕМА 21 в (за бързо)
                        Attached Files

Коментар

• взима 77 и аиде до тук добре ама с това слизане прецакаха днешното шоу и трябва да стане много мощно изригване за да го пратят над 3540 още днес.Мисля че това ще търсят изненадата.КОЕТО ЩЕ РЕЧЕ аномално поведение
                          Last edited by strannik; 09.12.2011, 09:29.
                          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
                            Много оптимистично ми звучи, но съм забелязал, че за нагоре ги улучваш цифрите
                            Ама и до 1.35 да го дигне, пак добре
                            за надолу ми е рекорда 280 пипона с точност до пип и фиксирано време .на 18 април 2011 първият ми пост тук
                            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Добро утро и от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                                Добро утро приказка за ХОРА И ЖИУОТНИ
                                http://www.youtube.com/watch?v=zjtVP...eature=related
                                ПОКЛОН ПРЕД КАЛАТА
                                Калата е голем! И приказката си я бива!

Коментар

Working...
                                X