IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Можеш да си прехвърляш валути от сметка в сметка но там банката има спред от 2 ст както каза за 1 ца валута а когато ги обменяш чрез ИП спреда е 1.4 ст за 1000 единици +0.30ст за вътрешнобанков превод. Ограничението обаче през ИП е минимум 1 лот от 1000 единици валута.
    Ако те разбирам правилно, нареждаш от доларова сметка от ПИБ към ИП-то (0.30ст.), обменяш ги долар/евро при ИП-то (Делтасток) и след това си ги нареждаш обратно в евровата сметка в ПИБ

Коментар

Виж сега. Имам 5 валутни сметки в ПИБ и интернет банкиране с електронен подпис. Реалната търговия я извършвам чрез платформата на ИП Делтасток които също имат валутни сметки в ПИБ. Разхода ми е 14 пипса ако закупя 1000$ с лева и 30 ст такса за вътрешнобанков превод. Мога днес да обменям реално колкото си искам пъти и плащам само тези 14пипса +30 ст на превод.Ограничението е единствено времево. Реална търговия можеш да правиш само от 9.00 ч сутрин до 16.00 часа следобед.
      На чийо управление са сметките през които търгуваш на платформата...на ИП-то там плащаш спреда.Каква връзка имат откритите ти лични сметки при ПИБ?
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Можеш да си прехвърляш валути от сметка в сметка но там банката има спред от 2 ст както каза за 1 ца валута а когато ги обменяш чрез ИП спреда е 1.4 ст за 1000 единици +0.30ст за вътрешнобанков превод. Ограничението обаче през ИП е минимум 1 лот от 1000 единици валута.
        Стрига РЕКЛАМИ !!!!
        Пуснах едно минимално дълго
        от 1,32546
        стоп 1.32333
        лимит 1.32777
        Да мамим курсо
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          Не е ли време за дълги????
          Аз го направих този номер и сложих 10 пипсов стоп на 1.32522 и педалите минаха взеха го и отпердашиха нагоре.
          П.П. Втори опит 1.3258 стоп 13251
          Last edited by 4un4o; 12.12.2011, 14:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Liquid Stranger Разгледай мнение
            А ако превеждаш между собствените си валутни сметки в ПИБ май не се плаща такса... само спреда... Ако имаш еврова и доларова сметка, не можеш ли да си правиш превод м/у собствени сметки? Но ако преводите трябва задължително да минат през лев, тогава си е гредица...

Коментар

• Не е ли време за дълги????
              Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                ...Трябва да върви здраво в твоята посока за да успееш да се измъкнеш с печалба споделена с банката
                Посоката за сега, като че ли е 1.25. Тук само дето се замислихме малко.

Коментар

Виж сега. Имам 5 валутни сметки в ПИБ и интернет банкиране с електронен подпис. Реалната търговия я извършвам чрез платформата на ИП Делтасток които също имат валутни сметки в ПИБ. Разхода ми е 14 пипса ако закупя 1000$ с лева и 30 ст такса за вътрешнобанков превод. Мога днес да обменям реално колкото си искам пъти и плащам само тези 14пипса +30 ст на превод.Ограничението е единствено времево. Реална търговия можеш да правиш само от 9.00 ч сутрин до 16.00 часа следобед.
                  А ако превеждаш между собствените си валутни сметки в ПИБ май не се плаща такса... само спреда... Ако имаш еврова и доларова сметка, не можеш ли да си правиш превод м/у собствени сметки? Но ако преводите трябва задължително да минат през лев, тогава си е гредица...

Edit: Ама то тогава не можеш да търгуваш с марж... Само реални пари... Трябва да имаш стотици хиляди във всяка сметка, за да има смисъл да правиш такива врътки....
                  Last edited by Liquid Stranger; 12.12.2011, 14:00.

Коментар

Искаш да кажеш ,че щом за 1000долара ти дават спред 14 пипса за по-голяма сума ще ти дадат по-нисък спред.Ако е така условията при теб са много добри!

Коментар

• Първоначално изпратено от CARPoff Разгледай мнение
                      И това съм го разглеждал, като възможност но не можеш да го правиш онлайн (Форекс депозита). Освен това, като ги въртиш през сметки имаш ограничение на безплатните транзакциите за месеца. И двете са си дърво и си струва само на дълги интервали и с по-големи суми, а ако се издъниш...
                      Да, така е!Те банките си запазват правото да променят курсовете купува -продава по свое усмотрение и там е всъщност капана.Трябва да върви здраво в твоята посока за да успееш да се измъкнеш с печалба споделена с банката

Коментар

Това 2ст е ужасно много.При мен е между 30-50 пипса.ОББ имат Форекс депозит ,но те прекарват през лева и дървото е голямо.А ако договориш цена ,не можеш да превалутираш по всяко време....такива им бяха условията.
                        И това съм го разглеждал, като възможност но не можеш да го правиш онлайн (Форекс депозита). Освен това, като ги въртиш през сметки имаш ограничение на безплатните транзакциите за месеца. И двете са си дърво и си струва само на дълги интервали и с по-големи суми, а ако се издъниш...

Коментар

Ти да нямаш температура. При мен 1000 $ (реални) ги купувам с 14 пипса спред. 2 ст ти са 200 пипса.
                          П.П. Ти ако ги купуваш през банката спреда ти е минимум 2 ст за 1 долар. или на 1000*0.02=20 лв.
                          Искаш да кажеш ,че щом за 1000долара ти дават спред 14 пипса за по-голяма сума ще ти дадат по-нисък спред.Ако е така условията при теб са много добри!

Коментар

Ти да нямаш температура. При мен 1000 $ (реални) ги купувам с 14 пипса спред. 2 ст ти са 200 пипса.
                            П.П. Ти ако ги купуваш през банката спреда ти е минимум 2 ст за 1 долар. или на 1000*0.02=20 лв.
                            Прав си, но аз това го карам между другото, не съм толкова вързан за компютъра, и по-нарядко си блъскам главата.

Коментар

• [QUOTE=REDA;1059185543]Мен друго ме терзае !!!!

Според мен целия карък идва от ПРАСЕТО

не е карък ще има яко къси но може би не днес.еврото е улетело, но първо малко изненади като че ли готвят
                              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от citizen_bg Разгледай мнение
                                ~2ст. купува/продава за деня. Затова не мога и аз да мърдам много.

Коментар

Working...
                                X