If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ставай и се СРОЯВАЙ !!!!!
Докато се разсънят ингилизите
да вземем парите на ЕБЛЬО,на МАМУН
и да фалиргаме Nekaduren Astrolog !!!
Доста амбициозна цел, но все пак
щом е за мръсно, що пък не !!!
Ще ми се правят на трейдъри
Слагайте и СТОПОВЕ !!!!!!
Успешен ден на всички ХОРА,
а за ЖИУОТНИТЕ КОЛЕДАТА наближава !!!
Стамбето е казал стопа на 2839
Добрутро!! А дано пак жиуотните - по умни от ората
Тъй тъй слагай стопове >>>ако ше ни взимаш парите че да не те прееВе ЕБЛЬОВКАТА
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
На мене ми мирише на ЕЦБ интервенция, само че не мога да кажа къде точно, колко и какво ще постигне. Много вероятно ми изглежда обаче един бърз мащабен удар по слабите бондове. Може би и другаде? Как би реагирало еврото на това? Според мен здраво рали, особено ако е комбинирано с цоцане на сосни суапове от ФЕД охаааа $$$$ Както сичко живо е на късо, ще има един водопад от сълзи и маржин повиквания Ако ЕЦБ не действа ... нещата не отиват на добре, първа цел 1.18
Вие си знаете, не е препоръка. Дерзайте.
За последно през 2004 г. така ни сурвакаха - еврото направи връх 1.3680 на 30.12.2004 г. след като няколко месеца плющя нон-стоп нагоре ! И веднага на първия работен ден след Нова година се изсули 7 фигури за една седмица ....Впоследствие това 3680 беше пробито чак април 2007 г.
ПС: А с пробива на върха бая акаунти гръмнаха накъсо,щото тълпата си мислеше ,че отиваме под паритета пък ФЕД помпеше лихивте яко
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
.... Щом и китайчетата се свиха в черупките - че сериозното свиване на износа им буквално срива финансовата им концепция за икономическо превземане на света...
.....
НАИВHИК, стискам ти палци, пич!
Може и това да е целта!!!
Да си преместят фабриките обратно!!!
и на 1.28 и мен ще ме изклецат (може и да е по-рано ама много карах, сипах си едно глемо и не ми се смета)
ПП: АвгуС месец беше драмата с щатскио дълг и пак щехме да са фалираме и се разбраха в последния момент.
Е/Д не се развАлнува до октомври, а го отнесоха швейцарците. Сега обаче няма такЪва драма, демек малко са си научили урока .
Картинката ще стане ясна след ЧНГ, ама така всеки може...
аре, люскам големото и се изнасям
Много песимистично съм настроен...мамка му!
Тея изроди наистина ще изтърбушат Еврозоната... Под изроди имам предвид: 1. некадърните евро политици (п.тки) и 2. хеджфондовете (т.н. спекуланти)...
2008-2009 г. им извиха ръцете на хеджфондовете - като буквално им изкормиха късите с напечатаните пари... Ама сега всички се ослушват... А през това време "къщата" май наистина ще изгори..
Щом и китайчетата се свиха в черупките - че сериозното свиване на износа им буквално срива финансовата им концепция за икономическо превземане на света...
Сори, само споделих едни черни мисли... Спокойна нощ на всички!
Коментар