IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• късо usd/cad 1.0380. стоп1,0430, цел1- 1,02, цел2-1,00, цел3- ,99
    Анди вътре съм

Коментар

• само едно ме притеснява че долар/швейк няма да миряса преди паритет
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
        Много ми се иска,Ебльо, да оттървеш загубите,но аз тука от два-три дни ви напомням постоянно за ,,подлите"агенции.Дано да решат да режат глави в Европа след Нова година,иначе .....
        Мерсаж Пенчев >>> в ръцете на ЕБЛЬОВКАТА съм >>> само мога да коментирам какво става >>нямам право да мисля >> понимаеш ?? кат РОБОКОП съм >> а съм направил нещо глупаво заради инстинктите си >> а съм съм съжалявал после
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• [QUOTE=playmen;1059187080]
          Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение

Ирак номер 2 ли предполагаш???
          израело арабската воина от миналиия век т.е.в пъти по сериозно
          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• [QUOTE=strannik;1059187074]
            Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
            Ирак номер 2 ли предполагаш???
            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• ако затвори днес под1.3100 лошо за еврото

Коментар

• Много ми се иска,Ебльо, да оттървеш загубите,но аз тука от два-три дни ви напомням постоянно за ,,подлите"агенции.Дано да решат да режат глави в Европа след Нова година,иначе .....
                Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• [QUOTE=strannik;1059187074]
                  Братчеда Банан маймун с тази новина, най много да ни метне до 1,25

Коментар

• [QUOTE=playmen;1059187069]
                    Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение

Аз също се ослушвам за смяна на вятъра,но ми се струва ,че си трябва неочаквана новина в полза на еврото ,която да обърне посоката.
                    ЕТО Я
                    http://www.focus-news.net/?id=n1600573:)

Коментар

• А може би петък със закриването на къси позиции.

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059187068]

Ако тва му беше, аз имам майсторско дълго от 2950. Инак говорех за франко Седя си от ниските 23-2320 вътре и се чудя ще има ли 24
                        Това разправям Мамун >>> таргет Мамун 1,27 ++++ ойро /швейк >>таргет на триъгълника на дневна идеален таргет 1,2767 >>> но ако затвориш на 1,2650 ще е най разумно >>>38,2 % от върха 2007 до дъното сега
                        Last edited by Ебльо Еблев; 14.12.2011, 20:14.

Коментар

• [QUOTE=Ебльо Еблев;1059187067]
                          Не може да има избушване на ойрото >>>преди сериозна няколко стотин пипсова корекция преди дъното от преди година 1,2858
                          Аз също се ослушвам за смяна на вятъра,но ми се струва ,че си трябва неочаквана новина в полза на еврото ,която да обърне посоката.

Коментар

• [QUOTE=Ебльо Еблев;1059187067]
                            Не може да има избушване на ойрото >>>преди сериозна няколко стотин пипсова корекция преди дъното от преди година 1,2858 >>> пък Швейцарското БНБ ще помага >>>нали така Мамун ?
                            Ако тва му беше, аз имам майсторско дълго от 2950. Инак говорех за франко Седя си от ниските 23-2320 вътре и се чудя ще има ли 24

Коментар

• [QUOTE=playmen;1059187063]
                              обявявям официално че ойрото приключи спада >>>цел таргетите на ЕБЛЬОВКАТА >>> ще има дране на мечи кожи [/QUOTE
                              Май си даваш кураж в тъмното!!Ама няма лошо.
                              Не може да има избушване на ойрото >>>преди сериозна няколко стотин пипсова корекция преди дъното от преди година 1,2858 >>> пък Швейцарското БНБ ще помага >>>нали така Мамун ? >>> таргет Мамун 1,27 ++++ ойро /швейк
                              Last edited by Ебльо Еблев; 14.12.2011, 20:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Един от вариантите:Слизаш на първия етаж и или гониш до третия,или отиваш в мазето!!!
                                Ми кат съм влязал на 23-ти етаж? Кво да правя ся? Да чакам ли 24 или да слизам тук

Коментар

Working...
                                X