IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро!!

хайде ставаите всички. Няма ли кои да свири за сбор сутрин ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      Съмнява ме >>>още нищо не ми показва че ще се обръща трендо ....
      Цената на 4 ч опря точно в долната част на линията на канала и имаме ново по високо дъно а и индикатора МАСД е с показания за нагоре. Освен това на дневна най вероятно ще затворим със зелен бар.
      Да не говорим ,че утре е петък и може да има прибиране на печалби.
      Last edited by 4un4o; 15.12.2011, 22:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
        На мен ми беше ебаси шибания ден!!!
        Мани как едно нещо не ми вървеше!!
        Както и да е, дано утре е по-добър от днес.
        нямам загуби но печлбите са незначителнидебни го от упор влизаи за кратко
        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• На мен ми беше ебаси шибания ден!!!
          Мани как едно нещо не ми вървеше!!
          Както и да е, дано утре е по-добър от днес.

Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
          как сте днес реших да не пиша щото много никакво оирото
          направо ми обърка мислите дано при вас да е по ясна ситуацията
          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
            Ебльо, може и да няма двойно дъно. Имаме второ по високо дъно и един бар който е затворил над трендлинията на 1 час. връщане и тест на трендлинията и отново нагоре. Падне ли нивото 1.3060-70 тръгваме за по сериозна корекция
            Съмнява ме >>>още нищо не ми показва че ще се обръща трендо ....
            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• как сте днес реших да не пиша щото много никакво оирото
              направо ми обърка мислите дано при вас да е по ясна ситуацията
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                Не знам от коги е тази новина, ама няма да е лошо вече да има някакво движение, щот продавам франци от 23
                сори, че се забавих да ти отговоря... бях се заблеял нещо

цитирания коментар е от днес следобяд - няколко часа след решението на ШЦБ.

Явно са се сепнали от интензитета на засилването на франка... та пак вкарват тяхната схема.. с недомлъвките...

и аз яко продавам франкове - основно ози/франк ... и сега не се чувстяам много комфортно...

мисля, че е съвсем възможно в следващите дни да видим тест при е/франк на ключовата подкрепа при 1.2121...

Коментар

Гответе се за двойно дъно на 1,2946
                  Ебльо, може и да няма двойно дъно. Имаме второ по високо дъно и един бар който е затворил над трендлинията на 1 час. връщане и тест на трендлинията и отново нагоре. Падне ли нивото 1.3060-70 тръгваме за по сериозна корекция

Коментар

• Гответе се за двойно дъно на 1,2946
                    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Не знам от коги е тази новина, ама няма да е лошо вече да има някакво движение, щот продавам франци от 23
                      Мамун мааалко си избързал ама не е страшно >>> аз ще вкарам дълги от 1,2212 на ойро/швейк

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                        "ШНБ все еще может повысить целевой курс EUR/CHF - Wellershoff

Экономист Феликс Брилл, представитель Wellershoff & Partners (бывший главный экономист UBS), полагает, что ШНБ все еще может повысить целевой курс евро/франка."

Tея юнаци - баааси хитреците се оказаха.... БаМката им като въшка на фона на най-големие (ФЕД, Китай, Япония..)... обаче със слухове и недоизказани "заплахи"... чудеса постигнаха. ...
                        Самурайте си изпокривиха мечовете... а файда никаква... а "алпийските кравари" - по-тарикати от евреите се оказаха...

П.С. а японците май вече активно се подготвят за е/Y под стотарата...

Коментар

• "ШНБ все еще может повысить целевой курс EUR/CHF - Wellershoff

Экономист Феликс Брилл, представитель Wellershoff & Partners (бывший главный экономист UBS), полагает, что ШНБ все еще может повысить целевой курс евро/франка."

Tея юнаци - баааси хитреците се оказаха.... БаМката им като въшка на фона на най-големие (ФЕД, Китай, Япония..)... обаче със слухове и недоизказани "заплахи"... чудеса постигнаха. ...
                          Самурайте си изпокривиха мечовете... а файда никаква... а "алпийските кравари" - по-тарикати от евреите се оказаха...

П.С. а японците май вече активно се подготвят за е/Y под стотарата...

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                            За чужди отговорността трябва да е двойна , щото тези руснаци ....не прощават , ама кой знае.
                            Питай Пешката по тоз въпрос >>> той там е най компетентен

Коментар

Ти пък ти пък >>> нали затова са станали мениджъри на чужди пари >>> защото не могат да са трейдъри на своите
                              За чужди отговорността трябва да е двойна , щото тези руснаци ....не прощават , ама кой знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                                Точно ! Спомням си , че когато барел петрол беше достигнал около 160 долара , в интервю Валентин Златев каза - НИКОГА повече цената няма да се върне надолу . Уж са мениджъри с име , а се изцепват .
                                Ти пък ти пък >>> нали затова са станали мениджъри на чужди пари >>> защото не могат да са трейдъри на своите

Коментар

Working...
                                X