IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
    Да взема да се замисля и аз за един ....
    И без това HTC си ми е за подмяна...
    Не знам. Не съм телефонен маняк. До сега съм използвал 20% от възможностите на телефона си. Ся ще използвам 10

Коментар

• Да взема да се замисля и аз за един ....
      И без това HTC си ми е за подмяна...

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      п.п Най убавото е че бъкето има приложение за Ауфоня, дет мога да си цъкам и от кенефа
      http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Видох
        Истинския точен супорт е 1,2208 >>> ама требе от тука да се изстреля и ако го бие отива на 1, 2161 - 2141
        Last edited by Ебльо Еблев; 16.12.2011, 17:52.
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
          Мамун видя ли шипа като чукна 1,2212 подскочи като прасе пред Реда срещу Коледа
          Видох

Коментар

• Мамун видя ли шипа като чукна 1,2212 подскочи като прасе пред Реда срещу Коледа
            Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Стига ми толкоз ойро за франци. Имам купува и от 2220 2210 и 2200, най-много да затрия акаунта Гадното е че акаунт никога не съм затривал и шъ ми е за първи път
              Човече, спри си! ШЦБ ще се намеси със сигурност в някой момент, ама важното е ти още да си на клона.... Запази малко сили за неочаквани движения...

По-моя опит съдейки - франка е най-коварната валута на пазара!!! Защото всичко тук е спекулации, интервенции, слухове и прочее шит! Търгувам го активно, но никога не прекалявам с обемите!!!

Успех ти желя, най-искренно!

П.С. Предвид засилването на борсите и т.н. коледно рали, еврака трябва да понапомпи сили... демек требе да ти излезе позицията.. Но .... за съжаление винаги има едно НО!

И още нещо се сещам - през седмицата, преди 15.12 - дето се чакаше да мръднат peg-а, коментарите бяха, че много крупни обеми опции са със страйкове 1.25 + .... и ШЦБ ще реализира големи загуби дори само от тях... та коментираха, че за банката е изгодно тези опции да падежират и чак тогава да действа.... Обратната теза беше, че ШЦБ била ГОЛЕЕЕЕМА банка и подобни неща не я притеснявали.... Моите наблюдения за алпийските "юнаци" е че са по-цигани от циганите... и очаквам наистина само подли номерца от тях...

Коментар

• Малииии да не вземат да окошарят и Реда?

http://dnes.dir.bg/gallery.php?id=10137647

Коментар

Ами давай по смело че не се усеща >>> барем ми помогнеш и почнеш да купуваш ойро вместо ШНБ
                  ПП. Ще има последно ***надявам се *** изсипване на ойро/доларЪт преди да удари нещо като двойно дъно
                  Стига ми толкоз ойро за франци. Имам купува и от 2220 2210 и 2200, най-много да затрия акаунта Гадното е че акаунт никога не съм затривал и шъ ми е за първи път

Коментар

Аз се опитвам да ги заместя
                    Ами давай по смело че не се усеща >>> барем ми помогнеш и почнеш да купуваш ойро вместо ШНБ
                    ПП. Ще има последно ***надявам се *** изсипване на ойро/доларЪт преди да удари нещо като двойно дъно

Коментар

Нали ти казах кога ще се появи вчера >>>> 1,2212
                      Аз се опитвам да ги заместя

Коментар

И ся дей ШЪНЪБЪ-ту
                        яко го резнаха
                        молим?айде нема нужда

Коментар

И ся дей ШЪНЪБЪ-ту
                          Нали ти казах кога ще се появи вчера >>>> 1,2212

Коментар

• И ся дей ШЪНЪБЪ-ту

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                              първо едно спускане задължително
                              ма не му се оди празен надолу та затова е този финт
                              предишните пъти имаше защо да не може т.е.имаше тапа сега нищо не му пречи затова казвам че финтирачака да напълни чувала и го мета на гръб
                              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Ми ко да ти кажа. Той е последната ми грижа. Прехвърлих симкартите останалите ги дописах на ръка. Разчистих една камара контакти, дет даже и не се сещах за хората и те така.... От ся нататък ще гледам кво толкоз пък е айфон.
                                п.п Най убавото е че бъкето има приложение за Ауфоня, дет мога да си цъкам и от кенефа

Коментар

Working...
                                X