If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стига ми толкоз ойро за франци. Имам купува и от 2220 2210 и 2200, най-много да затрия акаунта Гадното е че акаунт никога не съм затривал и шъ ми е за първи път
Човече, спри си! ШЦБ ще се намеси със сигурност в някой момент, ама важното е ти още да си на клона.... Запази малко сили за неочаквани движения...
По-моя опит съдейки - франка е най-коварната валута на пазара!!! Защото всичко тук е спекулации, интервенции, слухове и прочее шит! Търгувам го активно, но никога не прекалявам с обемите!!!
Успех ти желя, най-искренно!
П.С. Предвид засилването на борсите и т.н. коледно рали, еврака трябва да понапомпи сили... демек требе да ти излезе позицията.. Но .... за съжаление винаги има едно НО!
И още нещо се сещам - през седмицата, преди 15.12 - дето се чакаше да мръднат peg-а, коментарите бяха, че много крупни обеми опции са със страйкове 1.25 + .... и ШЦБ ще реализира големи загуби дори само от тях... та коментираха, че за банката е изгодно тези опции да падежират и чак тогава да действа.... Обратната теза беше, че ШЦБ била ГОЛЕЕЕЕМА банка и подобни неща не я притеснявали.... Моите наблюдения за алпийските "юнаци" е че са по-цигани от циганите... и очаквам наистина само подли номерца от тях...
Ами давай по смело че не се усеща >>> барем ми помогнеш и почнеш да купуваш ойро вместо ШНБ
ПП. Ще има последно ***надявам се *** изсипване на ойро/доларЪт преди да удари нещо като двойно дъно
Стига ми толкоз ойро за франци. Имам купува и от 2220 2210 и 2200, най-много да затрия акаунта Гадното е че акаунт никога не съм затривал и шъ ми е за първи път
Ами давай по смело че не се усеща >>> барем ми помогнеш и почнеш да купуваш ойро вместо ШНБ
ПП. Ще има последно ***надявам се *** изсипване на ойро/доларЪт преди да удари нещо като двойно дъно
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
първо едно спускане задължително
ма не му се оди празен надолу та затова е този финт
предишните пъти имаше защо да не може т.е.имаше тапа сега нищо не му пречи затова казвам че финтирачака да напълни чувала и го мета на гръб
Ми ко да ти кажа. Той е последната ми грижа. Прехвърлих симкартите останалите ги дописах на ръка. Разчистих една камара контакти, дет даже и не се сещах за хората и те така.... От ся нататък ще гледам кво толкоз пък е айфон.
п.п Най убавото е че бъкето има приложение за Ауфоня, дет мога да си цъкам и от кенефа
Коментар