IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    ..............
    Туй отдолу дето си писал за айфоня , че сега сетих .....Имам един приятел дет купва така като тебе разни лъскави боклуци или пък се включва във всякви тъпи промоции . И веднага след като направи "сделката", лафът му е : " Абе то и без тва можеше , ама на.....фанах се ...и се чудя ся кво да правя ! Я дай некъф акъл ??? ...."
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение

то от ЯНБ по -големо нема бре
      Да по големи в лъжите от тях няма >>> от 4 години кат са почнали с обещанията че повеке няма да позволят поскъпване на джапанката >>>> че досега 25% е поскъпнала срещу доляра >>> че и интервенции взаимни правят с Г7 чи кво ли не >>> и накрая пак си поскъпва джапанката >>>> станаха за смях на целия свят
      Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Ба ....Таз година съм решил с найлоня да хързулкам до Лалету ... Ше си сърбам от термосчето с биопрограмката спестявайки кинти за след Глобалния Крах
        Хихих, то да си само ти Малкият на лагер и това е

Коментар

Глупости. Влез си в Букинга и си намери нещо самостоятелно. Да ги еВа у агенциите))
          Ба ....Таз година съм решил с найлоня да хързулкам до Лалету ... Ше си сърбам от термосчето с биопрограмката спестявайки кинти за след Глобалния Крах

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
            Спарте май бъркаш ШНБ с ЯНБ .Смятам ШНБ за сериозна институция
            то от ЯНБ по -големо нема бре

Коментар

• аз укъсих вчера долар/швейк и днес само примлясквам доволно

Коментар

Много ти здраве - http://posoka.com/exkurzii_pochivki/excid_24650.phtml

Аз ше търся нещо по-тънко от руснаците
                Глупости. Влез си в Букинга и си намери нещо самостоятелно. Да ги еВа у агенциите))

Коментар

По моя Информация в евро/франк ( изобщо франк-кросовете) - това беше върхът и SNB до паритета няма да пипа .
                  Спарте май бъркаш ШНБ с ЯНБ .Смятам ШНБ за сериозна институция
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

.... Аз на 1,19 заминавам
                    Много ти здраве - http://posoka.com/exkurzii_pochivki/excid_24650.phtml

Аз ше търся нещо по-тънко от руснаците

Коментар

• Някой има ли забежки по Унгарски форинти?

Коментар

• На инФесторчето болдовете се прецакват при цитат

Коментар

По моя Информация в евро/франк ( изобщо франк-кросовете) - това беше върхът и SNB до паритета няма да пипа .
                          Дреме ми на шлифера за паритета. Аз на 1,19 заминавам

Коментар

• Чунчо, как я виждаш днес
                            Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• По моя Информация в евро/франк ( изобщо франк-кросовете) - това беше върхът и SNB до паритета няма да пипа .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                                Истинския точен супорт е 1,2208 >>> ама требе от тука да се изстреля и ако го бие отива на 1, 2161 - 2141
                                И на 2210 зех Само 2200 и толкова, че майтап, майтап ама наистина може да застраша акаунта

Коментар

Working...
                                X