Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТва ШъНъБъ ли беше или късаците се изнервят у франкоLast edited by Ебльо Еблев; 30.12.2011, 17:58.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеточно на 2946 премести
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМен ме предупреждават за намалено работно време,а днес не са ме предупредили.
Относно суапа-на база 24 часов ще е само,че зависи на кой бъкет си -може 2 дни ,може 3,може 4 да почива.
И аз оставям отворени позиции за догодина!
Айде за тази година -колкото толкова,на мен ми е на минус годината,надявам се догодина ще е по добра!
Успех на всички през новата 2012
Коментар
-
Пожелавам ти другата година по това време да ти е на плюс!!!
Успех и на тебе!
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМен ме предупреждават за намалено работно време,а днес не са ме предупредили.
Относно суапа-на база 24 часов ще е само,че зависи на кой бъкет си -може 2 дни ,може 3,може 4 да почива.
Айде за тази година -колкото толкова,на мен ми е на минус годината,надявам се догодина ще е по добра!
Успех на всички през новата 2012http://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Мен ме предупреждават за намалено работно време,а днес не са ме предупредили.
Успех на всички през новата 2012Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Зависи каква ти е позицията - къса или дълга и на каква двойка. Всяка има различен суап за къси и за дълги, а и зависи от платформата ти.
Пример: на трейдъра дългите Е/Д са с положителен лихвен суап, а късите обратно. т.е. ако имаш 0,3 отворена позиция на дълги е/д умножаваш 0,3 по % на лихвения суап и ще разбереш колко ще ти се прибави към средствата, с които разполагаш.
При златото е обратната зависимост.
Дано съм бил полезен.
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеА да питам, ако оставя отворена позиция за догодина, колко суап ще ме изребри. Знае ли някойLast edited by POSTMAN; 30.12.2011, 17:35.http://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеАбе и мен ме клати дневно, ама да не земе да ми сложи и новогодишен бонус. До сега не съм го пробвал
колкото е дневнотоХ365,
майтап ба Уили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеА да питам, ако оставя отворена позиция за догодина, колко суап ще ме изребри. Знае ли някой
То ест за мен суопът не зависи от границата "година", а - от границата "денонощие".
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБъкети всякакви. Мен ме гърбят ежедневноBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеА да питам, ако оставя отворена позиция за догодина, колко суап ще ме изребри. Знае ли някой
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеКато гледам графиката на 4 часа, някакъв клин ми се върти в ....главата и в момента сме във вълна Е. оттук пробив нагоре е с таргет 1.36+ та Еблю може и да намаже. Първи сигнал затваряне на 4 ч бар над 1.2946 втори сигнал затваряне на 4 ч бар над 1,2982 стоп 1.2933333Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар