IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    OK - почваме ...Това съм го пускал, ама нейсе ....мноу ме кефи :

http://www.youtube.com/watch?v=ZpDQJnI4OhU
    И мен >>> една от много любими >>марсаж
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
      Това е категорично забранено според ЕБЛЬОВКАТА >>> и няма да пипам нищо >>>вече казах че съм кат робот >>>без емоции
      ПП.Ха съм проявил емоции >>>ха съм направил някоя голяма глупост
      Ебльо, не искам да те поучавам, но според мен системата ти е много статична.влизаш и или печелиш или фалираш.
      според мен има възможност да я направиш по динамична на по малките фреймове и когато цената върви срещу теб да продадеш всички позиции без една и да сложиш стопа(пак да ги закупиш на 10 пипса отгоре). След една успешна такава акция можеш да местиш стопа на нула и след това да го буташ надолу по някоя кака, в крайна сметка, ако ти удари стопа ще загубиш 10 писа а ако си направиш системата динамична , до сега можеше да смъкнеш загубата поне със 250-300 пипса на позиция в по малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        По всяка вероятност - не Аз ако бях на 10 пипа от 500 пипсов стоп, по всяка вероятност щях да съм нейде на чист въздух
        Мамун да не сме от една зодия ??? И аз така направих >>само че цял ден не пуснах КОМПА
        Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
          Като ти наближи стопа, и както ти сам каза преди 1-2 дни ,че борбата ще е голяма за този стоп, удвои ли позициите(усредни) с 10 пипса стоп?(купуваш още толкова лота, колкото имаш към момента със стоп 1,2848)
          Това е категорично забранено според ЕБЛЬОВКАТА >>> и няма да пипам нищо >>>вече казах че съм кат робот >>>без емоции
          ПП.Ха съм проявил емоции >>>ха съм направил някоя голяма глупост

Коментар

Да Фнимаваш 2100 е нивото >>>само ако пробие 2184 >>тогава няма да има до 2100
            Веднъж ти го казах за среброто, ама да ти го кажа и сега 2100 отговаря на 2847

Коментар

Спарте дай сега да празнуваме че не ми е ударен стопа >>> пък 2012 ще му мислим .....
              OK - почваме ...Това съм го пускал, ама нейсе ....мноу ме кефи :

http://www.youtube.com/watch?v=ZpDQJnI4OhU
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Еблев има и друго важно което пропуснах ....Всички отворени позиции в края на годината се преоценят по дневния клоуз на последния дневен бар(пак за годината) и резултатът се отнася към общата годишна чиста доходност ....

Да не би и ти да караш по БФБ-"правилото", че незатворена загуба не е загуба и всеки прираст не може да е повече или по-малко от 100 %
                Дай сега да не си разваляме убууто настроение

Коментар

Май има пилот в самолета Аз обаче тъпо и упорито продължавам да редя ордери отдоле вместо да си седна на гъза
                  Да Фнимаваш 2100 е нивото >>>само ако пробие 2184 >>тогава няма да има до 2100

Коментар

Ебльо, да те питам нещо. Като ти дойде цената на 10 пипса до стопа дублира ли позициите с 10 пипсов стоп??
                    По всяка вероятност - не Аз ако бях на 10 пипа от 500 пипсов стоп, по всяка вероятност щях да съм нейде на чист въздух

Коментар

Не те разбрах дай пак >>>ама по разбираемо
                      Като ти наближи стопа, и както ти сам каза преди 1-2 дни ,че борбата ще е голяма за този стоп, удвои ли позициите(усредни) с 10 пипса стоп?(купуваш още толкова лота, колкото имаш към момента със стоп 1,2848)

Коментар

Това дето си написал е глупост . Като си почнал от лятото,ще си засечеш доходността на другото лято . Или пък няма да я смяташ изобщо и като свърши годината си почваш отново за новата година . И чак когато и тя свърши , вече можеш да се похвалиш с 50 , 100 или 1000000 % доходност ....

Поначало съм фен на първия вариант - в твоя случай както си почнал, от лято до лято.Другият случай е сухарско-счетоводен ,....
                        Спарте дай сега да празнуваме че не ми е ударен стопа >>> пък 2012 ще му мислим .....

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                          и аз имах подобно преживяване преди 6 месеца моя стоп беше ударен ти издържа петъка засега, така ,че адмирации заслужаваш УСПЕХ ПРЕЗ НОВАТА 2012
                          Мерсаж Странник и на теб желая много успехи през 2012

Коментар

Ебльо, да те питам нещо. Като ти дойде цената на 10 пипса до стопа дублира ли позициите с 10 пипсов стоп??
                            Не те разбрах дай пак >>>ама по разбираемо

Коментар

Абе, и моя уж пише до кога ще търгува, ама днес Даксито затвори по никое време
                              Всичките ИП еднакви ..... никаква информация въпреки че имаме пряка връзка с брокера през платформата ...
                              ДАХ тамън набра сила ,заедно с акциите който държах и към 3 часа и излезнаха в аукцион .
                              Два дни купувам немски акции само да не падне стопа на колегата ви на 1,2848 мисля....
                              Мойте виждания за януари . Дълги всички индекси по всички земни кълбета без нашето ИНДЕКС СОФИКС и падащ долар или долар в рейндж....

Коментар

• Еблев има и друго важно което пропуснах ....Всички отворени позиции в края на годината се преоценят по дневния клоуз на последния дневен бар(пак за годината) и резултатът се отнася към общата годишна чиста доходност ....

Да не би и ти да караш по БФБ-"правилото", че незатворена загуба не е загуба и всеки прираст не може да е повече или по-малко от 100 %
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X