IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Gamblerr Разгледай мнение
    И аз съм с много дълги евро/франк,дано ШНБ не ни изненада догодина неприятно.Като гледам и слушам бая хора го укъсяват този франк(включително и аз де)
    Щом не знаеш разликата да си дълъг и къс и точно по какъв начин ще се намеси ШНБ, значи си доста излъган(и) с продажбите си. Време е за 1.30 - 1.40.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Добрутро! Аз пък вчера се зазяпах и оставих отворени позициите си. Дълги паяци и една камара дълги евро/франк. Весели празници!!!
      И аз съм с много дълги евро/франк,дано ШНБ не ни изненада догодина неприятно.Като гледам и слушам бая хора го укъсяват този франк(включително и аз де)

Коментар

• Петъка се оказа горе долу сполучлив.
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
          е сега я фтаса,
          кат ти нашляпат
          едногодишен суап

Коментар

Добрутро! Аз пък вчера се зазяпах и оставих отворени позициите си. Дълги паяци и една камара дълги евро/франк. Весели празници!!!
            е сега я фтаса,
            кат ти нашляпат
            едногодишен суап

Коментар

• Добрутро! Аз пък вчера се зазяпах и оставих отворени позициите си. Дълги паяци и една камара дълги евро/франк. Весели празници!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Gamblerr Разгледай мнение
                Каква е верояността да изтърбушат 1.20? Нали би трябвало да предварително да нарочат среща,ала бала... Не че не съм сложил стоп на 1.1990 де...

П.С. Весело посрещане на новата година на всички и нека тя бъде по успешна финансово от предходната!
                и аз имам къса милка (хах става да го кръстим скъсявам ролекса) и не мисля че ше се стигне до 1.2000 малко ше се замислят преди да го резнат до там може да консолидира на по ниски нива но над 1.2000
                молим?айде нема нужда

Коментар

Затварям дългите евраци и се надявам да не бера ядове с франците .
                  Каква е верояността да изтърбушат 1.20? Нали би трябвало да предварително да нарочат среща,ала бала... Не че не съм сложил стоп на 1.1990 де...

П.С. Весело посрещане на новата година на всички и нека тя бъде по успешна финансово от предходната!

Коментар

• напоследък спряха да дрънкат за гърците а проблемът си остава....не дрънкат за италия, испания,белгия........ явно така им е наредено на псевдо професорите нямаше коледно нито новогодишно рали остава както каза Реда след новогодишно рали..да видим след 4 дена какво ше става
                    молим?айде нема нужда

Коментар

• Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от SID Разгледай мнение
                        Вълкът пуска обява:
                        “... и 150 килограма свинско месо.”
                        3 по 50 кг?

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                          ебльо аз чесно казано не виждам да излезнат нивата в системата ти ..имах скрити надежди около коледа и днешния ден но уви а сега попаднах и на това

Въз основа на тенденциите в баланса между ЕЦБ и Фед, единната валута остава сравнително скъпа. Курсът на евро/долар би трябвало да се доближи до нивото на 1.2000, твърдят експертите.
                          ЕКСПЕРТИТЕ /АЗ И БОБА/ ТВЪРДЯТ 1.2200 АКО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ТОЧНИ АИДЕ ВЕСЕЛА ДА БЪДЕ
                          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• ебльо аз чесно казано не виждам да излезнат нивата в системата ти ..имах скрити надежди около коледа и днешния ден но уви а сега попаднах и на това

Въз основа на тенденциите в баланса между ЕЦБ и Фед, единната валута остава сравнително скъпа. Курсът на евро/долар би трябвало да се доближи до нивото на 1.2000, твърдят експертите.
                            молим?айде нема нужда

Коментар

Живи и здрави! На мен просто не пее ми се и не смее ми се. Има такива периоди от време. Нали знаеш А ти защо не празнуваш?
                              Ами аз съм на работа и чакам да бием камбаната и да си пътувам за село и дискотеката : ))))

Хайде весело! : )
                              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                              България Над Всичко

Коментар

• щаслива и успешна 2012
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X