Първоначално изпратено от Gamblerr
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Аз пък вчера се зазяпах и оставих отворени позициите си. Дълги паяци и една камара дълги евро/франк. Весели празници!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДобрутро! Аз пък вчера се зазяпах и оставих отворени позициите си. Дълги паяци и една камара дълги евро/франк. Весели празници!!!
кат ти нашляпат
едногодишен суап
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gamblerr Разгледай мнениеКаква е верояността да изтърбушат 1.20? Нали би трябвало да предварително да нарочат среща,ала бала... Не че не съм сложил стоп на 1.1990 де...
П.С. Весело посрещане на новата година на всички и нека тя бъде по успешна финансово от предходната!молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЗатварям дългите евраци и се надявам да не бера ядове с франците.
П.С. Весело посрещане на новата година на всички и нека тя бъде по успешна финансово от предходната!
Коментар
-
напоследък спряха да дрънкат за гърците а проблемът си остава....не дрънкат за италия, испания,белгия........ явно така им е наредено на псевдо професоритенямаше коледно нито новогодишно рали остава както каза Реда след новогодишно рали..да видим след 4 дена какво ше става
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от SID Разгледай мнениеВълкът пуска обява:
“... и 150 килограма свинско месо.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеебльо аз чесно казано не виждам да излезнат нивата в системата ти ..имах скрити надежди около коледа и днешния ден но уви а сега попаднах и на това
Въз основа на тенденциите в баланса между ЕЦБ и Фед, единната валута остава сравнително скъпа. Курсът на евро/долар би трябвало да се доближи до нивото на 1.2000, твърдят експертите.АКО ТРЯБВА ДА БЪДЕМ ТОЧНИ
АИДЕ ВЕСЕЛА ДА БЪДЕ
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
ебльо аз чесно казано не виждам да излезнат нивата в системата ти ..имах скрити надежди около коледа и днешния ден но уви а сега попаднах и на това
Въз основа на тенденциите в баланса между ЕЦБ и Фед, единната валута остава сравнително скъпа. Курсът на евро/долар би трябвало да се доближи до нивото на 1.2000, твърдят експертите.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЖиви и здрави!На мен просто не пее ми се и не смее ми се. Има такива периоди от време. Нали знаеш
А ти защо не празнуваш?
Хайде весело! : )From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
Коментар