стоя и си мисля сношти за кризата и датата 2012. 21 декември.....дали е нарочно направена за да намалее покупателната способност на населението по света и да не могат хората да се потготвят за да се спасят от колапса?да се отклони вниманието....до последно и машината да работи до последно.....нямаш пари нямаш шанс да се подготвиш за да се спасиш...някой ше каже ама няма зна4ение колапса ше уништожи вси4ки но аз не мисля така може все пак да има възможност....пък и досегашните дати за колапс не се сбъднаха а не са ли те само стратегия за да се гледа с насмешка от хората подобни твърдения????
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеточната дата е трудна
за определяне
молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениепада се петък 21 декември
за определяне
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеЗа много години на всички!
А това с Нибиру си е доста сериозна работа!!!!
http://vbox7.com/play:41d3414dмолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЧНГ !!!!!!
ДА СТЕ ЖЮВИ И ЗДРАФИ през 2012 !!!!
НА всички ХОРА пожалавам здраве
и малко късмет, а на ЖИУОТНИТЕ това
П.П>strannik чадо,
на ониз на колко им
затвори платформата?????моита затвори на 1.2940 в23.00 часа
Last edited by strannik; 01.01.2012, 19:53.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
За много години на всички!
А това с Нибиру си е доста сериозна работа!!!!
http://vbox7.com/play:41d3414d
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеА през 2012 г. наистина има вероятност Нубиру да ни улучи
Коментар
-
ЧНГ !!!!!!
ДА СТЕ ЖЮВИ И ЗДРАФИ през 2012 !!!!
НА всички ХОРА пожалавам здраве
и малко късмет, а на ЖИУОТНИТЕ това
П.П>strannik чадо,
на ониз на колко им
затвори платформата?????Last edited by REDA; 01.01.2012, 10:36.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от canterbury Разгледай мнениеЩом не знаеш разликата да си дълъг и къс и точно по какъв начин ще се намеси ШНБ, значи си доста излъган(и) с продажбите си. Време е за 1.30 - 1.40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gamblerr Разгледай мнениеИ аз съм с много дълги евро/франк,дано ШНБ не ни изненада догодина неприятно.Като гледам и слушам бая хора го укъсяват този франк(включително и аз де)
Коментар
Коментар