Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСедя си и си мисля. Стопът е на 1.1969. При сегашната ми позиция, без да добавям ако го дрънне губя 20% от акаунта си. Ако добавям през 5-10 пипа,.... имам тази възможностСъс същия стоп губя 50% от акаунта си. Та въпросът е колко по 10-15 пипа мога да направя, преди да сдаде багажа ШНБ-ту и ще сдаде ли то багажлъка? Колко таборетки има в стаята, защо ми е хладилник като пуша и т.н. мисли са ме алегнали
казал една крилата фраза от един умен
Според мен скоро , ще се види, че
задника ти е гол
Няма да е днеска де !!!!
Днеска са много жълтите мамунЕ
Чекайте екшъна около 19 часаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВнимателската с късите!! Дакситу кърти миФки!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеСтава и "хремава лисица".така че наи-подходящо е глуха акула
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеstrannik чадо,
не ми се прави на куца хлебарка,
Коментар
-
Седя си и си мисля. Стопът е на 1.1969. При сегашната ми позиция, без да добавям ако го дрънне губя 20% от акаунта си. Ако добавям през 5-10 пипа,.... имам тази възможностСъс същия стоп губя 50% от акаунта си. Та въпросът е колко по 10-15 пипа мога да направя, преди да сдаде багажа ШНБ-ту и ще сдаде ли то багажлъка? Колко таборетки има в стаята, защо ми е хладилник като пуша и т.н. мисли са ме алегнали
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЗнам че си РИБА.
ма от онез дето и с гол
БАСТУН можеш да ги хванешти гледаи сега как се хваща риба 2888 за 15 мин
Last edited by strannik; 02.01.2012, 11:00.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеаи стига бети ме взе за много голема риба
някъде грешиш макар че това за мен е комплимент
само тук споделям
ма от онез дето и с гол
БАСТУН можеш да ги хванешЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеbulbrokersти ме взе за много голема риба
някъде грешиш макар че това за мен е комплимент
само тук споделям
Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеде кажи кои онез и на кои съм правил прогноза че не мога да вденасериозен съм
прогнози само тук давамЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар