If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
арна година на сите търговец, много здраве и кисмет, анди мноу късно си го удължил австралиеца бре аз га ти разправях за корекцията ти ми съ смя ма я веке съм на 300 пипа профит, смятам да го чакам до 1,05 поне ко шъ каити
Дюбрю ютрю ! Аз викам тарантуле да бягаш малко преди 1,04343 >>>че там е 61,8% от 1,1080 до 0,9390
Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
арна година на сите търговец, много здраве и кисмет, анди мноу късно си го удължил австралиеца бре аз га ти разправях за корекцията ти ми съ смя ма я веке съм на 300 пипа профит, смятам да го чакам до 1,05 поне ко шъ каити
аз повече от 150 пипа лимит не слагам и не искам
трябват ми поне три индикатора в посоката и две зелени лампи за да вляза в позиция
с теб мисля писахме за usd/cad не за aud
корекции има като ги има.не ,като ни се струва ,че ги има
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Конференция на тема противозачатъчни.Излиза американския представител и представя ново поколение таблетки осигуряващи 99 процента сигурност и незначителни противопоказания.Залата ръкопляска и става японеца.Подобни показатели но с по ниска цена.Става Пена и споделя:
- при нас гаранцията е 100 процента , необходими са столче и огледалце, кавито има във всеки дом.Вуте се качва на столето, аз заставам с гръб към него, и го гледам в огледалцето. Като белне очите ритам столето
andi чадо ,
знам, че си сериозен,
знам, че се продава и БъГъ месо,
но малко е предполагам,,,,,,,,,,,,,,
Скоро ме бяха поканили на
едни рибици да почерпят ората обяд.
Само го помирисах и питах от де е.
От една голяма верига, не го и опитах даже,
обаче винцето изпих Домашно и
голям майсторлък си беше
малко е
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
andi чадо ,
знам, че си сериозен,
знам, че се продава и БъГъ месо,
но малко е предполагам,,,,,,,,,,,,,,
Скоро ме бяха поканили на
едни рибици да почерпят ората обяд.
Само го помирисах и питах от де е.
От една голяма верига, не го и опитах даже,
обаче винцето изпих Домашно и
голям майсторлък си беше
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Не вярвам много много !!!
Не ме карай сега да търся
данни за вноса Откога няма пилешко от Бразилия, Аржентина
или там другите популярни дестинации?????
не те карам да вярваш
това работя от около 3 г
да ти се правя на умник няма смисъл.реклами не правя.
каквото съм написал е при мен.знам и големите вериги какво продават и как го продават.мога да ти кажа кога едно месо е окрехкотено(инжектирано) само ,като го пипна без да го гледамсериозен съм.в БГ се продава и БГ месо.това исках да се разбере. приключвам с темата за месата
Коментар