If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имам съмнения обаче, че сегашния спад ще е нещо повече от корекция. после ще направи вероятно още един импулс на север за да изтръска малко мечките от клона преди да продължи на юг
За мен това си беше корекция вчера, но понеже съм новобранец не мога да ангажирам другите с мнението си.
Друг е въпроса, че имам много залози за юг, а и по моя гледна точка, чакам да клъцнат някой рейтинг до края на януари.
това с реитингите вече калкулирано наи много да има обратен ефект друго требе друго
За мен това си беше корекция вчера, но понеже съм новобранец не мога да ангажирам другите с мнението си.
Друг е въпроса, че имам много залози за юг, а и по моя гледна точка, чакам да клъцнат някой рейтинг до края на януари.
Aaa не верно.. аз ходя всяка седмица на кино, поне по веднъж..
Кажи какъв жанр ти си гледа, за да ти препоръчам..
Само на мен ли ми се струва, че сме за надоле????
и при мен така само че изведнъж това подскачане на еврото по скоро ефектно от колкото резултатно ,му подхожда един дневен 300, 350 пипов червен бар мисля си че това изкачване беше реверанс към техничарите, сега е ред на новинарите
Коментар