IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Колко ще е на червено (евентуално ) - като процент от началния ти капитал ? ...И колко - като процент от последната му стойност (на капитала имам предвид ) ? ......
    Сметката е много проста >>> на 13.07.2011 вкарах 10000 $ *** спестяванията са ми в долари и не исках да ги превалутирам в ойро **** и след поредни 27 печеливши позиции до момента съм с 16592 $ >>>или плюс 65% >>>сега след 50 пипа надоле пазаро като ми издумка стопа ще остана с 8800 $ или 47% корекция от парите натрупани до момента *** егати корекцията 50% Фибо *** а спрямо началния капитал 12% минус
    Last edited by Ебльо Еблев; 04.01.2012, 18:10.
    Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Добрутро! До къде я добутахте? Ще ги бъде ли късите даксита или курец
      Кво е това "добрутро" бре?
      В пет часа и полвина следобед

Коментар

• ебльооо ебльооо добавяш ли позиций към ебльовката не знам кой е писал програмата за ебльовката но е нарушил правилото да не добавя губещи позиций
        молим?айде нема нужда

Коментар

• много разтропани мечки наблюдавам тука
          какъв е тоя свински тръс дето сте го заформили
          ще ви газят биволи ей
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
            Как пък веднъж не можеш да уцелиш посоката
            Айде бе... не думай. И като как съм сгрешил посоката в прогнозата която написах?
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
              .... >>>>сега другото е интересно >>> ЕБЛЬОВКАТА ще ме вкара ли на червено ? след като за последните две години и половина по история никога не е била на червено
              Колко ще е на червено (евентуално ) - като процент от началния ти капитал ? ...И колко - като процент от последната му стойност (на капитала имам предвид ) ? ......
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Добрутро! До къде я добутахте? Ще ги бъде ли късите даксита или курец

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Как пък веднъж не можеш да уцелиш посоката, но си иначе голям капацитет Според теб и златото щеше да е над 2000 по нова година, а петрола над 170, ама нъцки..
                  Е ти пък сега >>> нали е Мастер >>> само че на обратните прогнози
                  Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Краткосрочно за ден два става да се скъси еврото, но средно и дългосрочно не. Причината е скуиза който предстои на кредитните пазари. Вчера ЕЦБ е поставила нов рекорд в овърнайт финансиране на закъсали банки. Спомняте си как при подобен скуиз в САЩ през 2008 г. евро/долар от 1,50 стигна до 1,20 за броени седмици. Ако по време на тази платежна криза не се вземе решение за прекратяване на съществуване на еврото, то очаквам много силна година на еврото на валутните пазари... по-точно на дойче еврото или там което евро осинови Германия!
                    Как пък веднъж не можеш да уцелиш посоката, но си иначе голям капацитет Според теб и златото щеше да е над 2000 по нова година, а петрола над 170, ама нъцки..
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Еблев, май работата отива към стоп-лос дрън-ннн-н .....
                      Спарте аз претръпнах още когато кУрсо спря на 10 пипа от стопа ми >>> пазаро обаче реши че требе мъките да продължат >>>>сега другото е интересно >>> ЕБЛЬОВКАТА ще ме вкара ли на червено ? след като за последните две години и половина по история никога не е била на червено

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                        Джейсън ти си чудесен обратен индикатор >>> прякора ще ти е Джейсън -ОБРАТНИЯ >>>обаче требе тоз номер да го направиш поне още няколко пъти и тогаз
                        Ебльо. падне ли дъното 1.2911(затвори ли 4 ч бар под него) рабтата става "Курти влезе и излезе"
                        П.П. 35% е шанса пробива да е фалшив, а може би и по малко защото проби две трендлинии.
                        Last edited by 4un4o; 04.01.2012, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                          и при мен така само че изведнъж това подскачане на еврото по скоро ефектно от колкото резултатно ,му подхожда един дневен 300, 350 пипов червен бар мисля си че това изкачване беше реверанс към техничарите, сега е ред на новинарите
                          изпълзяха от дупките новините валят
                          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Еблев, май работата отива към стоп-лос дрън-ннн-н .....
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                              ко става къде са космонавтето
                              кой
                              www.prognozibg.net

Коментар

• ко става къде са космонавтето
                                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Working...
                                X