IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
    ....
    То тука в дерето, като гледам почни
    нама и подкрепи близо ...
    Нама , чадо , нама ...Тоз път позна за сефте ...ПоТкрепа има чак на 1.19
    Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• аи пак късо от2790 лимит ......под 2500 и не го барам да края на седмицата стоп 2855
      Last edited by strannik; 05.01.2012, 21:17.
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Аз па захлебих лееекИнко при USD/CHF

Коментар

• Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнение
          това беше ясно исках да питам - още ли го чакаш 1.36 до края на месеца ?
          п.п. 'щото и аз така го смятах преди време , ама вече не ми се вярва да върне толкова много
          Ами,,,,,,,, с всеки пип надоле
          шансовете за 1,36363 намаляват прогресивно !!!
          То тука в дерето, като гледам почни
          нама и подкрепи близо
          http://www.youtube.com/watch?v=QVJKEH8hA0Y
          Тва некои слушал ли го е????????????
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Всъщност малко са хората които виждат лъжата. Повечето я усещат по джоба си, но много малко я виждат и могат да я докажат... Така например трябва да си в Германия за да си наясно че ниската безработица там е само един мит. Трябва да си сред масата от тези принуждавани да подпишат за 4-часов работен ден за да знаеш колко "ниска" е германската безработица!
            Съгласен съм,

очевидно е, че правителствата мамят народите си. Не знам само защо трябва нещо да се доказва.

Ама това е друга тема, предлагам да не спамим форекса.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
              Въпросът на който не мога да си отговоря е, защо те лъжат, а ние знаем, и те знаят че ние знаем и пак продължават да лъжат?...
              Всъщност малко са хората които виждат лъжата. Повечето я усещат по джоба си, но много малко я виждат и могат да я докажат... Така например трябва да си в Германия за да си наясно че ниската безработица там е само един мит. Трябва да си сред масата от тези принуждавани да подпишат за 4-часов работен ден за да знаеш колко "ниска" е германската безработица!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Данните от хамериката са същите както от другаде - лъжа и манипулации. Крие се истинската инфлация, крие се истинската безработица, крие се истинският растеж де е отрицателен от много години насам... Не се подбират средства за това - от смяна на методиките до откровени фалшификации на данни.

http://www.shadowstats.com/
                А бе съгласен съм напълно с теб. Лъже и се манипулира навсякъде. Въпросът на който не мога да си отговоря е, защо те лъжат, а ние знаем, и те знаят че ние знаем и пак продължават да лъжат?
                Голяма лъжа е станал този свят...

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                  щом и данните от америка пренебрегнаха значи лудостта е пълна ...тя е от няколко месеца на пазара
                  Данните от хамериката са същите както от другаде - лъжа и манипулации. Крие се истинската инфлация, крие се истинската безработица, крие се истинският растеж де е отрицателен от много години насам... Не се подбират средства за това - от смяна на методиките до откровени фалшификации на данни.

http://www.shadowstats.com/
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    1,27922
                    Аз съм РАХАТ веке
                    това беше ясно исках да питам - още ли го чакаш 1.36 до края на месеца ?
                    п.п. 'щото и аз така го смятах преди време , ама вече не ми се вярва да върне толкова много

Коментар

• тя кризата я имаше и преди май месец миналата година когато купуваха евра кат за последно...нещо нагласено ми се струва този спад
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                        МАМУН затворих на ГрандФадър Банката на 6.04
                        Цели 50 цента + на акция ,и онуз дивидентче къде го дадоха, абе доволно за няма и месец
                        MAMUN навярно бере BANANA
                        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• щом и данните от америка пренебрегнаха значи лудостта е пълна ...тя е от няколко месеца на пазара
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Learn how to win in FX :) Разгледай мнение
                            Е тая от 05.01 можело да е спасиш.

Коментар

• Снимка за спомен
                              http://store.picbg.net/pubpic/1E/AF/...781bdf1eaf.png

Коментар

• МАМУН затворих на ГрандФадър Банката на 6.04
                                Цели 50 цента + на акция ,и онуз дивидентче къде го дадоха, абе доволно за няма и месец
                                Анализи EUR/USD

Коментар

Working...
                                X