IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    Без да си гледам платформата на бъкета, мисля съм ударен на стоповете, смело влизайте на къси с целите сметки от тук насетне цели около 1,27 са просто перфектни.
    Уауууу с целите сметки викаш а
    Анализи EUR/USD

Коментар

• 1.3079-1.3083 ??????????

http://www.youtube.com/watch?v=3frTqo_XZg4
      Last edited by REDA; 03.01.2012, 13:19.
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Имам стоп на 1,3060, от там можете да влизате смело на къси. Там е стопа ми на моите къси.

Без да си гледам платформата на бъкета, мисля съм ударен на стоповете, смело влизайте на къси с целите сметки от тук насетне цели около 1,27 са просто перфектни.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• ЧНГ

Коментар

• Първоначално изпратено от abanosa Разгледай мнение
            какво има на тия ниваБ?
            Тренд линия и предходен връх.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
              Знам ги естествено.Имаше техен албум издаден от Балкантон 1976. мисля беше ,а най-високо каченото им заглавие беше Back on the Wall.
              Цъ цъ цъ ,,,,,,,,,,,
              Знаех си, че си по-напред,,,,,,,,,,,,
              Айде още една
              http://www.youtube.com/watch?v=EsWnVVjNhhY

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                Е ся,,,,,,,,,,, все си мисля, че ги
                знаеш тия ДИНОЗАВРИ
                Прочете ли е-маила от снощи????
                Още една песновка
                http://www.youtube.com/watch?v=nhkkg1K-6Vk
                Знам ги естествено.Имаше техен албум издаден от Балкантон 1976. мисля беше ,а най-високо каченото им заглавие беше Back on the Wall.
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  Пробив на 1.3020 ще задейства една фигура с 600 пипса таргет особенно при пробив на критичното 1.3080-90
                  какво има на тия ниваБ?
                  Докато човек не се предаде,той е по-силен от своята съдба - Ремарк

Коментар

Имам стоп на 1,3060, от там можете да влизате смело на къси. Там е стопа ми на моите къси.
                    Убава вратовръзка имаш дано да не се наложи да влиза в употреба

Коментар

• Имам стоп на 1,3060, от там можете да влизате смело на къси. Там е стопа ми на моите къси.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Пробив на 1.3020 ще задейства една фигура с 600 пипса таргет особенно при пробив на критичното 1.3080-90

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Браво,пак ме удари в земята с това парче!Страхотно е!
                          Е ся,,,,,,,,,,, все си мисля, че ги
                          знаеш тия ДИНОЗАВРИ
                          Прочете ли е-маила от снощи????
                          Още една песновка
                          http://www.youtube.com/watch?v=nhkkg1K-6Vk

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Тихо и напоително селл Хихих, аз имам вече 6000, 6100, 6150 Ся го чакам и от 6200. Позатворих франци и тях ги чакам отдоле. Поне забравените паяци ще дадат днес
                            Да ви питам - "Защо го продавате?".
                            Падащо евро е добре за фирмите в индекса. Или може би греша?

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                              МАМУН , туй дакси ще ни ебава
                              Тихо и напоително селл Хихих, аз имам вече 6000, 6100, 6150 Ся го чакам и от 6200. Позатворих франци и тях ги чакам отдоле. Поне забравените паяци ще дадат днес

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                                Може би =1.8 , но вече съм стар и съм я забравил математиката.

Я се похвалете каква е доходността ви през 2011 ?
                                Прав си! Приемам критиката!

Коментар

Working...
                                X