IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    вторачил съм се в рисковите валути.за гладните не ме разбра
    и не ми викай,че ще видиш как почвам да се ежа ,като дебело ,охранено, МЪЖКО врабче да те видя тогава как ще се докопаш до кората.иначе имаш право да се БЛЕЩИШ в нея колкото искаш
    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• sell 3042 tp 3022
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Крадец!!!Дърпа и бяга!!!

А,да!!!ЧНГ на всички!!Здраве и късмет!!!
        КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА е той !!!
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
          наблюдавали ли сте когато хвърлите коричка хляб на врабчетата как едно наи бързото я взима и бързо изчезва като си мисли че се е осигурило ,веднага след него гладните са по дирите му, и не след дълго вече закусват с чуждата плячка..Така ще се развият и процесите в европа и еврото може би.
          СЛЕДИ САМУНЯ !!!
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            дребна душица съм аз
            стотиците пипове ги оставям на майсторите
            Крадец!!!Дърпа и бяга!!!

А,да!!!ЧНГ на всички!!Здраве и късмет!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
              Ей пак им гепи 20 пипса у бързина
              дребна душица съм аз
              стотиците пипове ги оставям на майсторите
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

дълги 3015 стоп 3010
                ха честита ви и профитна
                Ей пак им гепи 20 пипса у бързина
                Анализи EUR/USD

Коментар

дълги 3015 стоп 3010
                  ха честита ви и профитна
                  1/3 аут +20 @ 3035 и стопа на 0 @ 3015
                  Last edited by NYSERookie; 03.01.2012, 17:13.
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                    12:45. В Персийският залив няма нужда от чуждестранно военно присъствие. Ако самолетоносача на САЩ се завърне ще последва ответен удар - командир на военноморски сили на Иран
                    обади им се,че съм влязъл на дълги.докато не ми ударят лимитите. никви ответни удари не ща
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ЧНГ,бойци!!!
                      Живи,здрави,корави!
                      Attached Files
                      Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• 12:45. В Персийският залив няма нужда от чуждестранно военно присъствие. Ако самолетоносача на САЩ се завърне ще последва ответен удар - командир на военноморски сили на Иран

Коментар

• дълги 3015 стоп 3010
                          ха честита ви и профитна
                          Last edited by NYSERookie; 03.01.2012, 16:02.

Коментар

те не определят съдбата на коричката важен е ефекта коричката е станала на трохи АНДИ НЕ СЕ ВТОРАЧВАИ В ГЛАДНИТЕ СЛЕДИ КОРИЧКАТА
                            вторачил съм се в рисковите валути.за гладните не ме разбра
                            и не ми викай,че ще видиш как почвам да се ежа ,като дебело ,охранено, МЪЖКО врабче да те видя тогава как ще се докопаш до кората.иначе имаш право да се БЛЕЩИШ в нея колкото искаш
                            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              а наблюдавал ли си тия дето долитат на края как стоят гладни
                              те не определят съдбата на коричката важен е ефекта коричката е станала на трохи АНДИ НЕ СЕ ВТОРАЧВАИ В ГЛАДНИТЕ СЛЕДИ КОРИЧКАТА
                              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

наблюдавали ли сте когато хвърлите коричка хляб на врабчетата как едно наи бързото я взима и бързо изчезва като си мисли че се е осигурило ,веднага след него гладните са по дирите му, и не след дълго вече закусват с чуждата плячка..Така ще се развият и процесите в европа и еврото може би.
                                Може би.. едва ли не! И Хамериканците вместо 2.8 трилиона ще върнат 3.22 трилиона защото долара ще поскъпне с 15%

Коментар

Working...
                                X