Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеАбе вие що не говорите за Форекс, ами ме карате да пускам лиги тука тъй, а!?.
Клавиатурата олигавих бе, хайрсъзи!
по-малка полза има отколкото да
гледаш и да се облизвашЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеС магарешко месо ако се каращиса става убуу нящуЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМа тва било 900 кила и шъ
требе и едно теле(бик) за
каращисване на каймицатаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеуплаши ли се
Просто им се чудя що не са го
позаклали преди време,,,,2-3 години сигур
Даже като ги гледам си представям
как се засилвам и го бодвам с ЖИЛЕЗОТО в гръцмуля
мАлииииииииииииииииииииии
що съръци луканки
Ма тва било 900 кила и шъ
требе и едно теле(бик) за
каращисване на каймицатаЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЮноша бледный со взором горящим,
Ныне даю я тебе три завета.
Первый прими: не живи настоящим,
Только грядущее — область поэта.
Сам же себя полюби беспредельно.
Третий храни: поклоняйся искусству,
Только ему, безраздумно, бесцельно.
Юноша бледный со взором смущенным!
Если ты примешь моих три завета,
Молча паду я бойцом побежденным,
Зная, что в мире оставлю поэта.
Рационалният егоизъм от времето на Достоевски, прозира в горните редове и талантливо отречен от самият него.Нарочно го споменавам ,МИР на душата му ,защото и тои е бил приластен от хазартаинъче стихотворението си го бива ,а за автора не бях чувал.Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=ClG2I...eature=relatedLast edited by strannik; 08.01.2012, 16:06.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение.... сега идва ред на сакралното 2012 до края на идващата седмицакорекциите ще бъдат резки.....
Ныне даю я тебе три завета.
Первый прими: не живи настоящим,
Только грядущее — область поэта.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Добър денмисля,че след като не изплющя преди края на миналата година 1.2200 сега идва ред на сакралното 2012 до края на идващата седмицакорекциите ще бъдат резки
и необичаини , тип положителни пикове над 150 пипа: инспирирани от слуховеочаквам промяна в стила и на по мудните азиатски сесии , като движенията
няма да отстъпват на европеискитес една дума екшънби било полезно да прочетем и мненията на колкото се може повече съфорумци аргументи не са необходимиМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение...
Добри ден да кажа и да поздравя ХОРАТА .....
http://www.youtube.com/watch?v=0QposQ8J9Uk
И ше чакам да ме замериш с некоя луканка в знак на благодарностДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Да е добър деня, а вечерта още повече.
Първото голямо падане на еврото е факт и сега е ред на една лека корекция с фигура и половина две.Но все ми се струва,че е възможен голям гап преди да направи корекцията.Ще видим дали е така довечера
http://www.youtube.com/watch?v=BhlATUyuu10
Коментар
Коментар