Първоначално изпратено от stone kold
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениеаз съм инат за това 1530 и ще си го чакам до края на седмицата най късноМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениегледаи монитора и ще видиш че си под котировката достаwww.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениемай подрани с няколко месеца
ко станало със златото викашМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеда прав си до първа пролет
ко станало със златото викашwww.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениемаи вече не ти харесва от 1609 00 за 4 мин вече е 1612.40www.prognozibg.net
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениемдам така си ми харесва златотоLast edited by strannik; 09.01.2012, 03:34.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от liglioo Разгледай мнениемдам така си ми харесва златотоLast edited by strannik; 09.01.2012, 03:30.Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеИнтересно ми е утре Меркел-Саркози какво ще измъдрят..
Айде вече лека нощ от мен!Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Интересно ми е утре Меркел-Саркози какво ще измъдрят..
Айде вече лека нощ от мен!
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениескед 10 часа нови дънаhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеСпоред мен още може да даде надолу.. едно 10-20 пипа..Мъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар