IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Я аут още малко къси даксита. Останалите за 5910. Днес не е лош денят. Инак за стопа у франко. Отпуснал съм малко пипоне щот сигур ще пробват ШъНъБъто по някое време. И се надявам да е достатъчен

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Няма разкулачване. За сега само гуша. Тоя шип го обрах и кеширах Стопът е глобален 1,1969
      Те като те гепят някои ден
      ще те одерът жюф и ще направят

Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Новозеландски долар NZD - Щатски долар USD http://borsi.blog.bg/biznes/2012/01/...lar-usd.879711
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Няма разкулачване. За сега само гуша. Тоя шип го обрах и кеширах Стопът е глобален 1,1969
          Мамун голям стоп извади бря гледай другия път да не го изплющим

Коментар

• Първоначално изпратено от submaker-o Разгледай мнение
            На часовата се вижда низходящ тренд с 5 вълни, след което една вълна корекция и втора в посоката на тренда. При пробив на 2785, мисля че може да се очаква 3тата вълна корекция да стигне до към 2850.
            На 15мин. имаме възходящт тренд с неясни вълни, но след това има 3 отчетливи за корекция, а скоро може д видим и пробив на кака 21. Изглежда че до края на деня сме за нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
              МАМУН теб ли преследват по клоните
              да тъ РАЗКУЛАЧВАТ(ШЕБЕКО-ТРЕПЕНЕ) ???????

Коментар

Шипове шъ ми прайте у франко ъъъъъ?
                SNB 's Hildebrand resigns !!!
                The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

Шипове шъ ми прайте у франко ъъъъъ?
                  МАМУН теб ли преследват по клоните
                  да тъ РАЗКУЛАЧВАТ(ШЕБЕКО-ТРЕПЕНЕ) ???????

Коментар

• На часовата се вижда низходящ тренд с 5 вълни, след което една вълна корекция и втора в посоката на тренда. При пробив на 2785, мисля че може да се очаква 3тата вълна корекция да стигне до към 2850.

Коментар

• като на митинг са
                      http://www.forexlive.com/blog/2012/0...st-leave-euro/

иначе по-сериозно ми се вижда това

Коментар

• Шипове шъ ми прайте у франко ъъъъъ?

Коментар

• реде само фундамента ще е натежал да знаеш!
                          и мене ме е яд понеже технически беше доста чисто ама Меркози.......
                          Сигурно пак са спасявали европата
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            абе от където и да го погледна все ми е за надолу-(триъгълници,линии)
                            Стига фундамента да не е много силен днес,ама май ще бръщолевят днеска политиците по темата та не знам........
                            Аз за надолето ставам все по-ПЕСИМИСТ

Коментар

• абе от където и да го погледна все ми е за надолу-(триъгълници,линии)
                              Стига фундамента да не е много силен днес,ама май ще бръщолевят днеска политиците по темата та не знам........
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Ще чакаме тогаз 1-2 часа
                                ако издържи стопа де

Коментар

Working...
                                X