Я аут още малко къси даксита. Останалите за 5910. Днес не е лош денят. Инак за стопа у франко. Отпуснал съм малко пипоне щот сигур ще пробват ШъНъБъто по някое време. И се надявам да е достатъчен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНяма разкулачване. За сега само гуша. Тоя шип го обрах и кеширах Стопът е глобален 1,1969
ще те одерът жюф и ще направят
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНяма разкулачване. За сега само гуша. Тоя шип го обрах и кеширах Стопът е глобален 1,1969
Коментар
-
Първоначално изпратено от submaker-o Разгледай мнениеНа часовата се вижда низходящ тренд с 5 вълни, след което една вълна корекция и втора в посоката на тренда. При пробив на 2785, мисля че може да се очаква 3тата вълна корекция да стигне до към 2850.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМАМУН теб ли преследват по клоните
да тъ РАЗКУЛАЧВАТ(ШЕБЕКО-ТРЕПЕНЕ) ???????
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеШипове шъ ми прайте у франко ъъъъъ?The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеШипове шъ ми прайте у франко ъъъъъ?
да тъ РАЗКУЛАЧВАТ(ШЕБЕКО-ТРЕПЕНЕ) ???????Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеабе от където и да го погледна все ми е за надолу-(триъгълници,линии)
Стига фундамента да не е много силен днес,ама май ще бръщолевят днеска политиците по темата та не знам........Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар