IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• intraday

нека вйдйм 1, > 3604/15,,,,,,,,,,

Коментар

• ВЧЕРАШНОТО ПАК Е АКТУАЛНО !!!
      Седим си и си мислим дали 1.35888
      или 1.36333
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Тва много свежо-браво!
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Късо от 1.3523
          Успех на всички

Коментар

• Джони искал да изчука едно момиче в неговия офис. Но тя си имала приятел. Един ден Джони не издържал, отишъл при нея и предложил: "Ще ти дам 1000 долара, ако ме оставиш да те изчукам". Но момичето го отрязало. Джони казал: "Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил, преди да се изправиш". Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си. Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето й отговорило: "Искай му 2000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите!". Момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят й я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане позвънил и я попитал какво е станало. Тя му отговорила: "Копелето хвърли монети!!!"

Корпоративен урок:
            Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение, преди да се съгласите и да ви го начукат!

Коментар

• Първоначално изпратено от pupesh Разгледай мнение
              Поздравления,Stranniko!!!!!!
              Кога най-накрая ще сбъркаш.....повечето тука само това чакат....
              знам
              Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Поздравления,Stranniko!!!!!!
                Кога най-накрая ще сбъркаш.....повечето тука само това чакат....
                пожелай си всичко което имаш и ще имаш всичко,което желаеш...

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                  купи1. 3475 цел1,3530 стоп 3449
                  Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                    Добро утро ! Е аз се чудим що го забавиха толко ,искат да се откажеме ,ма ние сме на секи километър беееее
                    Успех !
                    Ей го къде е, малко да натисне и сме там
                    електротехник софия

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                      Реде имам един ударен стоп къси на +2 и мислим да си седим на ръцете днес.
                      При условие че 3 ден сигур не бием 1.3420 защото сички са скъсили... май занагоре ми се привижда, но ще чакам.
                      На 1 час кака 50 е пресякла в посока нагоре кака 89.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Искаш да умориш жиуотното от глад ъъъъъъ
                        Чл. 325б. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.07.2011 г.) (1) Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.
                        Малии малииииииииииииииииии
                        ЖИУОТНИТЕ и НК ще ми цитират
                        Като те положа зат врата с това
                        па ти МАМУН с МАМУНА ти цитирай ли цитирай

п.п.Прочетете статията от линка на снимката !!!!

Коментар

• Реде имам един ударен стоп къси на +2 и мислим да си седим на ръцете днес.
                          При условие че 3 ден сигур не бием 1.3420 защото сички са скъсили... май занагоре ми се привижда, но ще чакам.
                          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• 08:09. Днес започва новия инвестиционен цикъл, а закриващи операции преди Деня на благодарността в САЩ могат да предизвикат поскъпване на еврото. amc-forex.com
                            Реда нещо няма ли да резнеш за деня на благодарността с онази убавата ножка?

Коментар

• Nekaduren Astrolog чадо,
                              я кажи нещо по търговията,
                              щото язе за прасета вицове
                              мога и сам да си намеря !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
                                Един бърз за Реда:
                                Фермер гледал прасета. Един ден идва някакъв костюмар и пита:
                                - Тия прасета с какво ги храните?
                                - С царевица ги храня, ако няма царевица - с отпадъци.
                                - Аз съм от дружеството за защита на животните. Не може да ги храните с отпадъци. Глоба!
                                След време идва друг костюмар:
                                - С какво храните прасетата?
                                - Със синьо сирене, сьомга и скариди.
                                - Аз съм от ООН. Децата в африка гладуват, не може да храните прасета с такива работи. Глоба!
                                И пак след време - трети костюмар:
                                - С какво храните прасетата?
                                - Аааа, аз не ги храня! Давам им по 4 лв и си вземат каквото искат.
                                Искаш да умориш жиуотното от глад ъъъъъъ
                                Чл. 325б. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.07.2011 г.) (1) Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.

Коментар

Working...
                                X