If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Джони искал да изчука едно момиче в неговия офис. Но тя си имала приятел. Един ден Джони не издържал, отишъл при нея и предложил: "Ще ти дам 1000 долара, ако ме оставиш да те изчукам". Но момичето го отрязало. Джони казал: "Ще бъда бърз, ще хвърля парите на пода, ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил, преди да се изправиш". Тя помислила за момент и казала, че трябва да се посъветва с приятеля си. Позвънила на гаджето и му разказала за случая. Момчето й отговорило: "Искай му 2000 долара, прибери парите много бързо, той даже няма да успее да си свали гащите!". Момичето се съгласило и приело предложението. Приятелят й я чакал половин час да се обади. Най-накрая, след 45 минути чакане позвънил и я попитал какво е станало. Тя му отговорила: "Копелето хвърли монети!!!"
Корпоративен урок:
Винаги обмисляйте всички аспекти на бизнес предложение, преди да се съгласите и да ви го начукат!
Реде имам един ударен стоп къси на +2 и мислим да си седим на ръцете днес.
При условие че 3 ден сигур не бием 1.3420 защото сички са скъсили... май занагоре ми се привижда, но ще чакам.
На 1 час кака 50 е пресякла в посока нагоре кака 89.
Искаш да умориш жиуотното от глад ъъъъъъ
Чл. 325б. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.07.2011 г.) (1) Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.
Малии малииииииииииииииииии
ЖИУОТНИТЕ и НК ще ми цитират
Като те положа зат врата с това
па ти МАМУН с МАМУНА ти цитирай ли цитирай
п.п.Прочетете статията от линка на снимката !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Реде имам един ударен стоп къси на +2 и мислим да си седим на ръцете днес.
При условие че 3 ден сигур не бием 1.3420 защото сички са скъсили... май занагоре ми се привижда, но ще чакам.
08:09. Днес започва новия инвестиционен цикъл, а закриващи операции преди Деня на благодарността в САЩ могат да предизвикат поскъпване на еврото. amc-forex.com
Реда нещо няма ли да резнеш за деня на благодарността с онази убавата ножка?
Един бърз за Реда:
Фермер гледал прасета. Един ден идва някакъв костюмар и пита:
- Тия прасета с какво ги храните?
- С царевица ги храня, ако няма царевица - с отпадъци.
- Аз съм от дружеството за защита на животните. Не може да ги храните с отпадъци. Глоба!
След време идва друг костюмар:
- С какво храните прасетата?
- Със синьо сирене, сьомга и скариди.
- Аз съм от ООН. Децата в африка гладуват, не може да храните прасета с такива работи. Глоба!
И пак след време - трети костюмар:
- С какво храните прасетата?
- Аааа, аз не ги храня! Давам им по 4 лв и си вземат каквото искат.
Искаш да умориш жиуотното от глад ъъъъъъ
Чл. 325б. (Нов - ДВ, бр. 33 от 2011 г., в сила от 27.07.2011 г.) (1) Който, като прояви жестокост към гръбначно животно, му причини противозаконно смърт, тежко или трайно увреждане, се наказва с лишаване от свобода до три години и с глоба от хиляда до пет хиляди лева.
Коментар