IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Petko27 Разгледай мнение
    Главно гледам минутна графика и имам индикатор МА13 МА21 и МАСД 13 21 9
    минутна гледай за вход.по нагоре гледай за да преценяваш.не си хаби парите сега.
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      какво работи и как работи.пусни една снимка.
      Става дума за ренко графика ми помогнаха да я инсталирам на МТ4
      Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Ако някой може да помогне , било с литература или уебинар или нещо друго което ще мога да разбера , ще съм му много благодарен.

Коментар

• Повече се влияя от новините ,фундаменталния анализ , но искамда се науча и на техническия.

Коментар

• Главно гледам минутна графика и имам индикатор МА13 МА21 и МАСД 13 21 9

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
              Много ти благодаря за съдействието ,и на Грееди и на Рууки!Работи !Досега го разглеждах.
              какво работи и как работи.пусни една снимка.
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от cherkelov Разгледай мнение
                Нищо, че не са активни (стоят бели на цвят).Ако експерта ти е на 1м и е а активен смятам всичко е ок.Цъкни на неактивния м2 два пъти.Ако и тогава не става дай някакъв принт скриин или нещо подобно
                Много ти благодаря за съдействието ,и на Грееди и на Рууки!Работи !Досега го разглеждах.
                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

От 04. 10. 2011 съм с реална сметка в традер.бг
                  Ако тва ще те успокои аз съм от 06.10.11 с реална сметка
                  при др играч
                  Деградацията - висша форма на градация

Коментар

не може да не разбираш графиките и да търгуваш.
                    как търгуваш тогава.какво гледаш.какъв сигнал чакаш?

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                      търгуваш ли с реални пари?

Коментар

Това виждам може би защото така ми се иска , въобще не претендирам че разбирам от графики. Както казах по рано , все още се уча така че нека никой не взима написаното от мен за база или прогноза . Не искам никого да заблудя, дори напротив. Искренно желая успех на всички.
                        търгуваш ли с реални пари?

Коментар

• Между другото съм забелязал че прогнозите които дават от Варчев са на 90 % грешни.
                          В повечето случаи става точно обратното. Незнам вие на какво мнение сте ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
                            EURUSD - На четири часова графика цената образува формация falling wedge. Разпознава се по стесняващото се разстояние между върховете и дъната, които продължават да бъдат по-ниски от всяко следващо. Формацията може да бъде изтъргувана при покупка на единната валута при пробив на диагоналната съпротива или разпродажби при пробив на диагоналната подкрепа.

Тва мога да го кажа и за графиките на 1,5, 15, 30, 1h и 4h графики
                            ако беше дал и по вероятна прогноза
                            направо щех да му повервам
                            Това виждам може би защото така ми се иска , въобще не претендирам че разбирам от графики. Както казах по рано , все още се уча така че нека никой не взима написаното от мен за база или прогноза . Не искам никого да заблудя, дори напротив. Искренно желая успех на всички.

Коментар

• EURUSD - На четири часова графика цената образува формация falling wedge. Разпознава се по стесняващото се разстояние между върховете и дъната, които продължават да бъдат по-ниски от всяко следващо. Формацията може да бъде изтъргувана при покупка на единната валута при пробив на диагоналната съпротива или разпродажби при пробив на диагоналната подкрепа.

Varchev Finance

Тва мога да го кажа и за графиките на 1,5, 15, 30, 1h и 4h графики
                              ако беше дал и по вероятна прогноза
                              направо щех да му повервам
                              Last edited by Fi4eto; 22.11.2011, 23:09.
                              Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                                точно преди 00часа котировката би трябвало да бъде някъде около моя вход1,3546
                                Като погледна 4 часовата виждам че сме за на горе ,но нощните сесий са много слаби и няма да вдигнат много курса - така че си мисля че 1.36 може да видим утре след 8 ч.
                                Така че смятам да си лягам след малко , лека нощ на почиващите ,а на тези които остават много късмет.

Коментар

Working...
                                X